A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Перший Всеукраїнський Конгрес старост

Перший Всеукраїнський Конгрес старост

   У травні, на Дніпропетровщині пройшов перший Всеукраїнський конгрес старост об’єднаних територіальних громад, організований Дніпропетровським Центром розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" спільно з Дніпропетровською ОДА та Дніпропетровською обласною радою. 

14:02 31.05.2018

Мелодія дитячого серця

Мелодія дитячого серця

   Музика – це голос душі, її звучання та життя. Музика живе в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення. Мову музики розуміють всі, незалежно від національності, віку та соціального статусу. І 22 травня вихованці початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Веселинівської селищної ради на своєму звітному концерті в черговий раз підтвердили істинну правдивість цих слів.

17:21 25.05.2018

Ну от і все, закінчились уроки і перед вами зараз сто доріг

Ну от і все, закінчились уроки і перед вами зараз сто доріг

   Свято останнього дзвоника – цього дня і дорослі, і діти  стають трішки іншими – усміхнені обличчя, гарне вбрання та святковий настрій, напутні слова та щирі вітання. Саме такою була атмосфера, яка вирувала по всій Веселинівщині 25 травня – цієї чудової весняної днини у школах громади пролунав останній дзвоник.

16:44 25.05.2018

Тільки вперед - лише до перемоги

Тільки вперед - лише до перемоги

    20 травня в Миколаєві відбулися заключні тури з гандболу в рамках Всеукраїнського турніру «Чорноморська гандбольна ліга». Жіноча гандбольна команда Дитячо-юнацької спортивної школи Веселинівської селищної ради протягом усіх 14 турів проявляла не абияку майстерність та спритність, виборюючи перемогу у гідних суперників з різних областей України. Відтак, за результатами змагань веселинівські гандболістки здобули загальну перемогу, посівши І місце в турнірній таблиці.      Веселинівська селищна рада вітає команду у складі Каракай Альбіни, Сергєєвої Дарії, Максютенко Маргарити, Баранюк Вікторії, Щербини Анастасії, Щербини Ольги, Гніліченко Катерини, Хурбатової Валері, Харламової Анастасії, Ратушної Олени, Ярушняк Олени, Харченко Аліни, Мокану Юлії та їх тренера – Щербину Валерія з перемогою та бажає подальших успіхів та досягнень на спортивній гандбольній ниві.

15:22 22.05.2018

Зустріч селищного голови з громадою села Варюшине

Зустріч селищного голови з громадою села Варюшине

   21 травня Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев на запрошення депутата обласної ради Підгородинського Миколи Олексійович та ініціативної групи села Варюшине прийняв участь у громадських зборах села. Метою зустрічі було обговорення процесу децентралізації влади.

15:11 22.05.2018

Відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги мешканцям Веселинівської ОТГ за рахунок коштів селищного бюджету

Відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги мешканцям Веселинівської ОТГ за рахунок коштів селищного бюджету

18 травня відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги мешканцям Веселинівської ОТГ за рахунок коштів селищного бюджету. Під час зібрання було розгляну 15 заяв про надання матеріальної допомоги та прийнято 8 позитивних рішень. З них: 2 – про надання матеріальної допомоги на лікування; 5 – про надання матеріальної допомоги на поховання; 1 – про надання допомоги на відшкодування збитків внаслідок пожежі. 1 питання було направлено на розгляд сесії.

15:25 21.05.2018

Помолімося за вічний спокій невинно закатованих

Помолімося за вічний спокій невинно закатованих

В  Україні щороку у третю неділю травня  відзначається День пам'яті жертв політичних репресій. В цей день ми згадуємо і вшановуємо всіх, хто загинув від злочинів і свавілля тоталітарних режимів Згадуємо тих, хто був ув’язнений у концтаборах або засланий у далекі безлюдні землі. Згадуємо знищених радянською владою священиків та віруючих. Згадуємо розкуркулених селян, розстріляну інтелігенцію, закатованих патріотів. 

20:06 18.05.2018

У вишиванці до Європи

У вишиванці до Європи

   17 травня українці відзначили День вишиванки – день символу українського народу, його чарівності та щедрості душі, а 19 травня ми відзначатимемо День Європи, як знак підтримки європейського вектору інтеграції нашої держави, підтримки європейських цінностей та ідеалів.

19:51 18.05.2018

Проведено інформаційно-просвітницьку зустріч з метою підтримки адміністративно-територіальної реформи

Проведено інформаційно-просвітницьку зустріч з метою підтримки адміністративно-територіальної реформи

   18 травня Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев зустрівся з депутатами Миколаївської сільської ради, яка не увійшли до складу Веселинівської ОТГ згідно Перспективного плану формування територій громад Миколаївської області.

19:19 18.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь