A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Щодо необхідності здійснення державної реєстрації потужностей операторів ринку та отримання експлуатаційного дозволу

Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що одним із обов’язків операторів ринку є - реєструвати потужності у випадках, передбачених цим Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) (п.4, ч.1, ст.20 ЗУ №771/97-ВР від 23.12.199, із змінами).

09:43 14.03.2024

З Днем українського добровольця!

Сьогодні – День українського добровольця. День чоловіків і жінок, чиє життя і чия посвята Україні визначають нашу долю. Феномен добровольства здавна притаманний українцям. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися ті, хто добровільно йшли на боротьбу зі злом і несправедливістю, захищаючи нашу Батьківщину. Славні козаки, борці за державність і повстанці ХХ століття та інші – українці мають цілі покоління славних звитяжців, що змагалися за волю й незалежність.

09:39 14.03.2024

Всі гранти «єРобота» за одним посиланням у порталі Дія

«єРобота» — це п’ять державних програм, які  спрямовані на допомогу малому та середньому бізнесу, підтримку українських виробників та будівництво нової інфраструктури, створення робочих місць та працевлаштування безробітних.

09:00 14.03.2024

Затверджений порядок інформування населення щодо біобезпеки та біологічного захисту

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.03.2024 №266 затверджено Порядок інформування населення щодо біобезпеки та біологічного захисту. Він врегульовує інформаційну роботу органів державної й місцевої влади з питань біологічної безпеки, профілактики й контролю інфекційних захворювань, надання верифікованої інформації та рекомендацій населенню щодо біологічного захисту. 

11:40 13.03.2024

Як запобігти виникненню кишкових захворювань внаслідок вживання питної води

     На території Миколаївської області, внаслідок збройної агресії російської федерації проти  України, в тому числі  після підриву греблі Каховської ГЕС відбувається  забруднення поверхневих  вод та підземних водоносних горизонтів, які використовуються як джерела  питного водопостачання різними хімічними та бактеріологічними чинниками: залишки військової техніки, розірваних снарядів, загиблі тварини, тощо. Забруднена питна вода може призвести як до хімічних отруєнь так і бути  джерелом  виникнення багатьох кишкових інфекційних захворювань: вірусного гепатиту А, холери, дизентерії, та інших гострих  кишкових інфекцій  тощо.

13:49 11.03.2024

ДО ВІДОМА СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКІВ

За результатами проведеного фітосанітарного моніторингу встановлено, що відсоток заселених площ посівів озимих зернових культур мишоподібними гризунами становить від 0,5-5 % до 30%  обстежених площ, в середньому по області обліковується від поодиноких до 0,5-2 колоній на гектар.

13:48 11.03.2024

Його слово – наша зброя!

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Його життя – це одвічна боротьба за волю українців, а його творчість – невичерпна скарбниця мудрості, правдивої совісті української нації, патріотизму та волелюбності.

13:35 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь