Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вчимося у колег

Вчимося у колег

   26 вересня відбувся дружній професійний візит бібліотекарів Веселинівщини до бібліотек Арбузинської ЦБС. Розпочався він з відвідування Костянтинівської міської бібліотеки-філії. Бібліотекар філії Олена Миколаївна Прокопенко, презентуючи свою бібліотеку – центр екологічної інформації, поділилася цікавим досвідом роботи та своїми напрацюваннями.

11:45 02.10.2017

Свято освітян

Свято освітян

   Один раз на рік, у найпрекраснішу пору року, коли шелестить листопадом осінь, приходить професійне свято – День вчителя. Це професійне свято не лише вчителів, це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника.

09:54 02.10.2017

Реконструкція приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги Веселинівської селищної ради

Реконструкція приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги Веселинівської селищної ради

   З метою покращення медичного обслуговування населення Веселинівської об’єднаної територіальної громади з січня 2018 року у Веселинівській селищній раді розпочинає свою роботу Комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги Веселинівської селищної ради».

16:19 27.09.2017

Єдина Родина

Єдина Родина

   20 вересня 2017 року під егідою Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи відбулась виставка художніх виробів творчих родин Миколаївщини «Єдина «Родина», яка відбулась в приміщення  Миколаївського обласного художнього музею ім. В.В. Верещагіна.

16:32 26.09.2017

Оновлення Колосівської ЗОШ.

Оновлення Колосівської ЗОШ.

   22 вересня у Колосівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися перші загальношкільні батьківські збори нового 2017-2018 навчального року, в яких взяли участь селищний голова Румянцев О.В. та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради Павлюк І.В.

11:35 26.09.2017

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців

  Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР), КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні з 7 серпня по 10 вересня 2017 року провела вікторину з історії, географії, культури та економіки Литовської Республіки.

11:52 22.09.2017

У Веселинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли загальношкільні батьківські збори

У Веселинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли загальношкільні батьківські збори

   19 вересня 2017 року в актовому залі Веселинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулось засідання загальношкільних батьківських зборів, на яких було обговорено важливі питання навчально-виховного процесу в школі та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей.

11:15 21.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь