A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вітаємо переможців

Дата: 22.09.2017 11:52
Кількість переглядів: 830

  Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР), КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні з 7 серпня по 10 вересня 2017 року провела вікторину з історії, географії, культури та економіки Литовської Республіки.

  У вікторині взяли участь молодь віком від 10 до 21 року, що навчається у вищих навчальних закладах, школах, ліцеях та гімназіях України.

  Під час оцінювання відповідей на запитання вікторини враховувалися повнота роботи, наявність власного міркування, особистих роздумів, прикладів з літератури, енциклопедичних джерел та Інтернету.

  Веселинівську об’єднану територіальну громаду в даних конкурсах представили учениця 10 класу Веселинівської гуманітарної гімназії імені Б.М. Мозолевського Дядюк Катерина, яка посіла І місце у вікторині (конкурсу рефератів) з історії, географії, культури та економіки Литовської Республіки та разом з ученицею 11 класу Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Щербиною Оленою стали дипломантами вікторини (конкурсу рефератів) по історії, географії, культурі та економіці Республіки Індонезія яка проходила з 25 квітня по 10 липня 2017 року за підтримки Посольства Республіки Індонезія.

  Успіх наших дітей багато в чому залежить від таланту учителя і його самовідданої праці.  Тож Веселинівська селищна рада виносить слова вдячності усім вчителям за любов до наших дітей,  за їхню благородну працю на благо майбутнього України. А учням бажаємо наснаги для втілення мрій, віри і впевненості у власних силах, міцного здоров’я та успіхів на шляху до подальших перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь