На виконання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997,
№ 771/97-ВР, Закону Україні «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин від 18.05.2017, №2042-VІІІ, керуючись наказами МінАПК від 11.07.2003, №185 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі продовольчими товарами», з метою недопущення виявлених при здійсненні перевірок суб’єктів господарювання непоодиноких випадків порушень вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, а саме відсутність маркування харчових продуктів, незадовільний санітарно-гігієнічний стан приміщень (не здійснюється миття та дезінфекція приміщень), відсутність каліброваних засобів контролю температурних режимів, відсутність системи простежуваності, не здійснюються заходи боротьби зі шкідниками, не впроваджено систему безпечності харчових продуктів НАССР.
09:06:35 24.04.2023