A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує

РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ -ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я Частина перша: «Поняття про раціональне харчування»

         Їжа – це “пальне”, без якого організм не може функціонувати, вона дає нам енергію, котра забезпечує нормальну роботу організму, будування й оновлення всіх його структур. Треба усвідомлювати, що надлишок енергії так само небезпечний, як і її нестача.

11:21:17 28.02.2024

ПОРЯДОК одержання посвідчення про право роботи з пестицидами

1. Цей Порядок визначає умови одержання посвідчення про право роботи з пестицидами особами, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та/або застосування пестицидів або з проведенням робіт з їх транспортування, зберігання, застосування, а також з торгівлею пестицидами.

09:49:38 14.02.2024

Профілактика грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій

На даний час Україна перебуває в середині епідемічного сезону з грипу та ГРВІ. Наразі через циркуляцію вірусів грипу у 22 регіонах країни спостерігається підйом захворюваності на ГРВІ, зокрема серед дітей.   Станом на 31 січня зареєстровано високий рівень перевищення епідемічного порогу в Житомирській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. У пʼяти областях — Вінницькій, Львівській, Рівненській, Тернопільській та Чернігівській — середній рівень. В інших регіонах — неепідемічний рівень. За даними МОЗ України, за попередній тиждень, з 22 по 28 січня, на ГРВІ, грип та COVID-19 захворіло 185 402 осіб, з них 96 120 — діти віком до 17 років. Діагноз «COVID-19» встановлено протягом тижня 3 492 пацієнтам. До лікарень госпіталізовано 6 120 людей, з них 2 607 — діти.

08:09:00 07.02.2024

До уваги пасічників

    Відповідно листа Держпродспоживслужби від 31.01.2024 № 11.2.2-3/2109 Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує.

08:23:48 05.02.2024

Підліток і тютюнопаління

  Нікотинова залежність сьогодні поширюється серед народних мас з такою швидкістю, що її не встигають зупинити або хоча б сповільнити навіть при всіх спробах. Їй підвладні всі: жінки та чоловіки, молодь і літні люди, а найстрашніше, що курити починають вже в підлітковому віці, абсолютно не надаючи значення тому, як це впливає на стан юного організму, що розвивається.

10:42:27 30.01.2024

Щодо протидії поширенню неякісних препаратів

З метою інформування та протидії поширенню неякісних препаратів, у тому числі ветеринарних препаратів, дієтичних добавок, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей контролю ваги, які мають невідповідну якість, Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надіслало копії повідомлень від Держлікслужби про таку неякісну або фальсифіковану продукцію:

11:35:16 22.01.2024

Щодо протидії поширення неякісних препаратів

     Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання пункту 2.1 Меморандуму про партнерство та співпрацю між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з метою інформування та протидії поширенню неякісних препаратів, у тому числі ветеринарних препаратів, дієтичних добавок, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей контролю ваги, які мають невідповідну якість, надає копію повідомлення від Держлікслужби в рамках міжнародної взаємодії та обміну інформацією:

12:17:23 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь