Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Засідання розширеної колегії департаменту освіти і науки Облдержадміністрації

Засідання розширеної колегії департаменту освіти і науки Облдержадміністрації

21 серпня 2017 року в сесійній залі Миколаївської обласної ради відбулось засідання розширеної колегії департаменту освіти і науки Облдержадміністрації за участі голови облдержадміністрації, голови обласної ради, народного депутата України, члена колегії Міністерства Освіти і науки України, начальника відділу спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України Симоненка Т.В., голів райдержадміністрацій, голів ОТГ, заступників голів, начальників управлінь та відділів освіти, а також профспілкових лідерів та ін..

20:57 22.08.2017

У зв'язку з виявленням збудника холери всі міські та обласні служби переведено у стан підвищеної готовності

У зв'язку з виявленням збудника холери всі міські та обласні служби переведено у стан підвищеної готовності

За інформацією ДУ «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України» при проведенні планового соціально-гігієнічного лабораторного моніторингу води відкритих водойм на наявність збудників інфекцій, що мають міжнародне значення, а саме на вібріофлору в реперній точці у районі пішохідного Інгульського мосту (м. Миколаїв Центральний район) з проби від 07.08.2017р. виділено Vibrio cholerea O1 біовар Eltor серовар Ogawa. Культуру підтверджено Одеським протичумним інститутом ім. І. Мечникова. За вказаним фактом в Миколаївській облдержадміністрації відбулась екстрена нарада комісії ТПНС. В ході наради відповідними структурами було поінформовано, що наразі не зафіксовано жлодного випадку захворювання серед населення. Разом з тим, керівництво ОДА, розуміючи усю серйозність ситуації, наполягло на невідкладному проведенні профілактичних заходів і інформуванню громадян.   Так, в ході наради, з метою попередження та запобігання можливому розповсюдженню випадків захворювання серед людей, було вирішено рекомендувати Миколаївській міській раді заборонити купання та вилов риби в акваторії річок Інгул, Південний Буг, Дніпро-Бузького лиману, вжити невідкладних заходів щодо ліквідації місць стихійної торгівлі продуктами харчування, особливо рибопродуктами. Крім того, з метою посилення епідеміологічного моніторингу за наявністю вібріофлори у воді відкритих водойм ДУ «Миколаївский обласний лабораторний центр МОЗ України» з 11.08.2017 збільшив кількість реперних точок та кратність відбору проб. Зазначимо, що Миколаївська обласна інфекційна лікарня повністю укомплектована необхідними медикаментами на випадок розповсюдження хвороби. Також опрацьована можливість розгортання польового шпиталю на випадок масового захворювання. Всі обласні та міські служби переведено у стан підвищеної готовності. Ситуація знаходиться на контролі керівництва облдержадміністрації. Шановні жителі Миколаївської області! В зв’язку з небезпекою захворювання на холеру просимо обмежити купання та споживання рибопродуктів, особливо придбаних в місцях стихійної торгівлі. Облдержадміністрація звертається до представників ЗМІ з проханням сприяти інформуванню мешканців міста та області про небезпеку холерного вібріону та про необхідність обмежити купання та споживання рибопродуктів.

16:36 15.08.2017

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Виконавчий комітет Веселинівської селищної ради повідомляє

14:18 15.08.2017

До уваги жителів області: на Миколаївщині очікуються сильні грозові дощі

До уваги жителів області: на Миколаївщині очікуються сильні грозові дощі

За прогнозами Миколаївського обласного центру з гідрометеорології, на території міста Миколаєва та області протягом доби 14 серпня спостерігатиметься зміна погодних умов. Очікуються сильні грозові дощі, подекуди град.

12:02 14.08.2017

Ремонтні роботи у Веселинівській ДЮСШ

Ремонтні роботи у Веселинівській ДЮСШ

       Поки тривають канікули, активні ремонтні роботи проводяться у Веселинівській дитячо-юнацькій спортивній школі Веселинівської селищної ради. Таким чином селищна рада планує зміцнити матеріально-технічну базу закладу, адже підтримка саме дитячого та молодіжного спортивного руху в наш час є обов’язковим та одним з пріоритетних завдань.

14:54 11.08.2017

Повідомлення

Повідомлення

     Веселинівська селищна рада доводить до відома мешканців с. Кременівка, що від ТП 10/0,4 кВ №5 з 08.08.2017р. тимчасово припинено постачання електроенергії у звязку з пошкодженням силового трансформатора через крадіжку невідомими особами трансформаторного масла.

15:42 10.08.2017

МІЙ РІДНИЙ КРАЙ - ЖИТТЯ МОГО ПЕРЛИНА

МІЙ РІДНИЙ КРАЙ - ЖИТТЯ МОГО ПЕРЛИНА

Україна – дивний край, Де б не був ти, пригадай Свою вулицю, село, рідну хату і того, Хто тебе в життя повів, Бо найкращий  - рідний дім.        Слова рідний край, рідна сторона, маленька батьківщина –- для кожного це  дорогі і важливі слова, саме такими словами завідуюча відділом обслуговування Веселинівської публічної бібліотеки - Л.М.Гордович відкрила день краєзнавства «Мій рідний край – життя мого перлина» який відбувся  першого серпня в актовій залі Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради де згадали ім’я відомого на весь світ льотчика Сигизмунда Олександровича Леваневського та  презентували  нову краєзнавчу книжку.

10:52 08.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь