Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

До уваги водіїв: зміни в рішенні про заборону руху деяких транспортних засобів автомобільними дорогами області

До уваги водіїв: зміни в рішенні про заборону руху деяких транспортних засобів автомобільними дорогами області

    3 червня до Рішення Служби автомобільних доріг у Миколаївській області та Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області з приводу заборони руху транспортних засобів загальною вагою понад 24т і навантаженням на вісь більш ніж 7т  при підвищені температури більш ніж +28°С (з 8:00 до 23:00 години) на всіх автодорогах загального користування Миколаївської області внесено доповнення.     Так, заборона руху дорогами області не розповсюджується на транспортні засоби, які використовуються для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, що перевозять вантажі у міжнародному сполученні, швидкопсувні, антисанітарні, живі, поштові та вантажі підвищеної небезпеки.

13:19 04.07.2017

У розпалі ремонтної кампанії

У розпалі ремонтної кампанії

    Активно триває ремонтна кампанія у школах та садочках Веселинівської об’єднаної територіальної громади. До нового навчального року у школах та дошкільних навчальних закладах громади проводяться роботи по заміні систем опалення, ремонту харчоблоків та санвузлів. А також проходять косметичні ремонти в навчальних класах та групах дитячих садочків.

18:59 03.07.2017

ДСНС закликає жителів області дотримуватися правил безпеки під час пожежонебезпечного періоду

ДСНС закликає жителів області дотримуватися правил безпеки під час пожежонебезпечного періоду

За прогнозами Укргідрометцентру, найближчим часом в Україні переважатиме тепла та посушлива погода, що створить передумови для формування довготривалої надзвичайної пожежної небезпеки. Цього року вже зафіксовано негативну статистику щодо збільшення пожеж на відкритій території. Так, порівняно з минулими роками аналіз виникнення пожеж у природних екосистемах у 2017 році свідчить про їх збільшення майже у 3 рази, а площі пройденої вогнем у 2,4 рази. Зокрема, у лісових масивах кількість пожеж збільшилась у 3 рази, а їх площа у 3,7 рази, на торфовищах - у 2,8 рази, а площа у 2,3 рази, на відкритих ділянках місцевості, зокрема сміття, трави та залишків рослинності - майже у 3 рази, а площа у 2,4 рази. Особливо гострою є проблема виникнення загорянь на сміттєзвалищах, адже саме ці пожежі викликають суспільний резонанс та несуть загрозу життєдіяльності населення і значно погіршують екологічний стан навколишнього середовища через виділення шкідливих продуктів горіння.

10:19 27.06.2017

Нова парадигма літературної освіти

Нова парадигма літературної освіти

     23 червня 2017 року в м. Очаків  відбувся Всеукраїнський семінар «Нова парадигма літературної освіти». Головним питанням, якого було оновлення  програми для 5-9 класів, їх особливості та пріоритети.

08:46 27.06.2017

Гурткова робота в оздоровчому таборі «Веселинка»

Гурткова робота в оздоровчому таборі «Веселинка»

     Веселинівська об’єднана територіальна громада продовжує дарувати дітям веселі емоції та допомагає активно та з користю проводити літні канікули! З цією метою до Варюшинського літнього оздоровчого табору відпочинку «Веселинка», з майстер-класом «Світ прекрасного в твоїх руках», завітали керівники гуртків Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради Шевченко О. А., Майстренко Н. В., Якубенко О. С. разом із своїми помічниками – вихованцями гуртків Будинку творчості.

16:02 26.06.2017

Табір «Веселинка» розпочав свою роботу

Табір «Веселинка» розпочав свою роботу

     21 червня цього року відбулось урочисте відкриття першої зміни оздоровчого літнього дитячого табору відпочинку «Веселинка» в    с.Варюшине Веселинівського району Миколаївської області.

11:29 23.06.2017

Ми отримали тверду підтримку з боку США - Президент України про результати зустрічі з Президентом США

Ми отримали тверду підтримку з боку США - Президент України про результати зустрічі з Президентом США

   Президент України Петро Порошенко провів у Білому Домі зустріч із Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. «Ми отримали тверду підтримку з  боку Сполучених штатів, підтримку і щодо суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, і тверду підтримку  в продовженні реформ в Україні», - сказав Петро Порошенко під час зустрічі з представниками засобів масової інформації у Вашингтоні. 

14:43 21.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь