A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Регіональний семінар – навчання профспілкових лідерів освітян

Дата: 23.10.2017 09:52
Кількість переглядів: 782

18 жовтня 2017 року на базі опорного навчального закладу Веселинівської  ЗОШ І- ІІІ ст. Веселинівської  селищної  ради відбувся обласний регіональний семінар – навчання для голів первинних профспілкових організацій працівників  освіти Веселинівського району та керівників організаційних ланок Профспілки освітян м. Миколаєва,  Очакова, Миколаївського, Очаківського районів.

Відкрила семінар голова  Веселинівської районної організації Профспілки  працівників  освіти Сорокопуд Г.М. Про фінансовий стан освіти  Веселинівської селищної  ради та матеріальне забезпечення педагогічних працівників   присутніх проінформувала начальник відділу освіти, молоді та спорту  Веселинівської селищної ради  Павлюк І.В.

Практична частина семінару проходила з використанням інтерактивних методів  і складалася з двох частин: «мозкового штурму» та роботи у групах. Учасники семінару обговорювали конкретні ситуації з порушення  роботодавцем  законодавства про працю. Значну увагу було приділено питанням захисту працівників від незаконного звільнення за ініціативою роботодавця, дотримання встановленої законодавством процедури звільнення та порядку застосування дисциплінарних стягнень.

          Кожен учасник семінару отримав інформаційно-методичні матеріали щодо дій виборного органу первинної профспілкової організації при звільненні членів профспілки та застосуванні дисциплінарних стягнень до працівників, обраних до складу профспілкового комітету.

Змістовна насиченість, практична спрямованість, різноплановість та актуальність семінару викликали жвавий інтерес і зацікавленість його учасників.

  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь