Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПРО ЗНО 2017

ПРО ЗНО 2017

     Залишилась позаду процедура реєстрації на пробне та основне ЗНО-2017. Попереду - тривожне очікування початку процедури ДПА-ЗНО. Адже у цьому році для випускників загальноосвітніх навчальних закладів  результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію за шкалою 1–12 балів. Першим обов’язковим предметом ДПА є українська мова. Другим – математика або історія України (за вибором). Третій предмет випускники обирають самостійно.

21:53 04.05.2017

Маскувальні сітки для зони АТО

Маскувальні сітки для зони АТО

     Учні Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Б.М. Мозолевського та Михайлівської ЗОШ освоїли новий вид активної допомоги українській армії – сплели маскувальну сітку для військових у зоні АТО. Робота, хоч і не складна, та потребує великої зосередженості та згуртованості, а запал і завзяття з яким, мов маленькі мурашки, працюють школярі, показує, що у нас, в нашій країні, в нашій громаді росте покоління справжніх патріотів. Діти переконані – їх сітка буде служити оберегом для воїнів.

11:57 28.04.2017

Нарада освітян

Нарада освітян

     26 квітня в приміщенні Будинку дитячої творчості відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради, проведено нараду з керівниками дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів громади. В засіданні також взяли участь Веселинівський селищний голова Румянцев О.В, заступник селищного голови з гуманітарних питань Долгокерова І. О., провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ковбасинська Т. М..

09:35 27.04.2017

Яскраві речі для нашої малечі

Яскраві речі для нашої малечі

    Гра для дитини – це спосіб пізнання світу, через гру дитина вчиться жити, а на майданчиках для ігор діти розвиваються фізично, спілкуються між собою, знаходять нових друзів.

08:53 27.04.2017

Поділилися досвідом

Поділилися досвідом

     25 квітня Веселинівський селищний голова Румянцев О.В., на запрошення директора Центру розвитку місцевого самоврядування Миколаївської області Валентина Бойко відвідав Новоодеську РДА, де відбулось засідання «круглого столу» з питань децентралізації влади. Ініціатором даного заходу став народний депутат Андрій Вадатурський, який розцінює засідання як необхідну практичну і методологічну допомогу, яка має стати стимулом для активізації  процесів об'єднання територіальних громад.

08:41 27.04.2017

Веселинівська об’єднана територіальна громада –  від динамічного сьогодення до впевненого майбутнього

Веселинівська об’єднана територіальна громада – від динамічного сьогодення до впевненого майбутнього

     У грудні 2016 року розпочала свою роботу Веселинівська об’єднана територіальна громада до якої увійшли: Веселинівська та Токарівська селищні ради, Зеленівська, Луб’янська та Порічанська сільські ради.

21:13 26.04.2017

На Веселинівщині продовжили опалювальний сезон

На Веселинівщині продовжили опалювальний сезон

    Виконавчий комітет Веселинівської селищної ради оперативно прийняв рішення в терміновому порядку продовжити опалювальний сезон у загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах у період з 18 квітня 2017р. по 23 квітня 2017 року включно.

09:57 21.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь