A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Нарада освітян

Дата: 27.04.2017 09:35
Кількість переглядів: 779

     26 квітня в приміщенні Будинку дитячої творчості відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради, проведено нараду з керівниками дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів громади. В засіданні також взяли участь Веселинівський селищний голова Румянцев О.В, заступник селищного голови з гуманітарних питань Долгокерова І. О., провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ковбасинська Т. М..

    В ході засідання розглядались питання про організацію літнього оздоровлення дітей та роботу пришкільних таборів, організоване закінчення 2016-2017 навчального року, організацію участі випускників 11 класів у ЗНО-2017. Було підведено підсумки ІІ (селищного) етапу учнівських олімпіад з базових дисциплін серед учнів 3-4  класів та творчих конкурсів, спортивних змагань та  благодійних акцій.

    Заступник селищного голови Долгокерова І. В. більш детально висвітлила питання щодо організації оздоровлення дітей, роботи пришкільних таборів відпочинку та мовного табору в літній період у 2016-2017 н. р..

    Селищний голова Румянцев О. В. акцентував увагу на питанні щодо процесу оптимізації шкільної мережі для підвищення рівня надання освітніх послуг та створенні опорних навчальних закладів Веселинівської селищної ради.

    Також було обговорено інші питання порядку денного.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь