A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Повір у себе і в тебе повірять інші

Дата: 27.04.2017 15:41
Кількість переглядів: 848

Повір у себе,

Ці слова, як гасло,

Їх кожен день у пам’яті читай.

І щоб ніколи віра та не згасла,

Ти кожен день і час свій пам’ятай.

 

    Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку але найбільше цього потребують люди з особливими потребами.

    З 20 березня по 28 квітня 2017р. відбувся обласний конкурс для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе і в тебе повірять інші».  Організатором заходу виступив Миколаївський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Мета конкурсу – розвиток творчих здібностей дітей з функціональними обмеженнями, самоствердження та реалізація їх талантів, сприяння їх інтеграції в суспільство.

    Діти Веселинівщини не залишилися осторонь і також прийняли активну участь у конкурсі, усі бажаючі подали до районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді художні роботи в жанрах декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва, показали свої вміння і таланти у номінаціях «малюнок», «вироби з бісеру», «декоративні вироби». Малюнки, аплікація, орігамі приваблювали чудово підібраними кольорами та цікавими задумами. У кожній роботі відчувалися теплота душі, доброзичливість та сонячний настрій, які хлопчики й дівчатка передавали за допомогою акварелі, бісеру, стрічок та інших матеріалів.

    Переможцями районного етапу конкурсу стали, вихованка нашого Будинку дитячої творчості Вдовиченко Ольга, яка за допомогою бісеру, створила прекрасне «Дерево щастя» та учень Зеленівської ЗОШ І-ІІ ст. Веселинівської селищної ради – Григоренко Владислав,  який  створив  «Веселих домовичків».

    Роботи переможців було відправлено до Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, для подальшої участі у конкурсі та визначення переможців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь