Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Мовний табір "SMILE"

Мовний табір "SMILE"

    Час літнього відпочинку та розваг у Веселинівській гуманітарній гімназії ім. Б. Мозолевського розпочався роботою літнього мовного табору «SMILE». Основною метою якого є зацікавити учнів іноземними мовами, здобути необхідні мовні навички, наповнити відпочинок веселим та пізнавальним спілкуванням  та забезпечити змістовне дозвілля.

10:27 07.06.2017

До уваги жителів області: попередження про пожежну небезпеку

До уваги жителів області: попередження про пожежну небезпеку

    7 червня в Миколаївській, Одеській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій областях надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.     Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у лісах, парках, на відкритих територіях та не провокувати виникнення пожеж в екосистемах!

09:45 07.06.2017

Участь у обласному фестивалі «Art-mix-2017»

Участь у обласному фестивалі «Art-mix-2017»

    3 червня 2017 року Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи було проведено обласний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Art-mix».

14:27 06.06.2017

Наші здобутки

Наші здобутки

     Участь у різноманітних творчих змаганнях — є невід’ємною частиною роботи  Веселинівського будинку дитячої творчості. Це своєрідний іспит на рівень майстерності як для викладачів закладу, так і для його вихованців.

14:11 06.06.2017

Цього дня – святкують діти

Цього дня – святкують діти

    Міжнародний День захисту дітей малеча с. Луб’янка зустріла веселощами та розвагами. Вчителі Луб’янської ЗОШ організували для учнів свято конкурсів, вікторин та подарунків. Діти з великим задоволенням та азартом приймали участь у конкурсі малюнку на асфальті та різних вікторинах. Були активними учасниками спортивних змагань та просто товариських ігор.

13:41 06.06.2017

День захисту дітей

День захисту дітей

   Щорічно 1 червня увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей саме з цього приводу в селах Поріччя та Градівка пройшов ряд розважальних масових заходів для дітей, а саме різноманітні вікторини, конкурси, ігри на свіжому повітрі та багато іншого.

15:23 03.06.2017

Свято дитинства

Свято дитинства

   З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей в с. Зелене пройшли цікаві розважальні заходи для малечі. На початку свята маленьких жителів села та їх батьків зі святом привітала в.о. старости Лосик С.В., після чого до уваги дітей було представлено святковий концерт у виконанні юних артистів.

15:12 02.06.2017

Міжнародний День захисту дітей

Міжнародний День захисту дітей

    Міжнародний День захисту дітей в с. Токарівка пройшов на хвилі позитиву та веселощів.  На початку учні молодших класів ознайомили своїх однокласників та друзів з історією свята, розповідали для них вірші.

14:47 02.06.2017

Свято усмішок та розваг

Свято усмішок та розваг

Уже традиційно у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження людського роду, здійснення мрій і сподівань на краще.

13:48 02.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь