A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вчимося у колег

Дата: 02.10.2017 11:45
Кількість переглядів: 833

   26 вересня відбувся дружній професійний візит бібліотекарів Веселинівщини до бібліотек Арбузинської ЦБС. Розпочався він з відвідування Костянтинівської міської бібліотеки-філії. Бібліотекар філії Олена Миколаївна Прокопенко, презентуючи свою бібліотеку – центр екологічної інформації, поділилася цікавим досвідом роботи та своїми напрацюваннями.

   Працівники  Арбузинської  ЦРБ створили святковий настрій для гостей піснями, танцями та гарними привітаннями. Зустріч була теплою та привітною, сповненою безліччю позитивних  емоцій.

   В ході зустрічі директор Арбузинської ЦБС Світлана Михайлівна Долінська, заступник директора по роботі з дітьми Аліна Іванівна Бугай та методист Лариса Володимирівна Білик виступили з презентаціями про діяльність бібліотек системи. Бібліограф Наталія Анатолівна Солдатова, депутат районної ради, розповіла про співпрацю бібліотек Арбузинщини з органами влади та місцевого самоврядування. Працівники районної бібліотеки ділилися досвідом роботи та ознайомили колег з роботою усіх відділів свого закладу, обмінялися думками щодо діяльності публічних бібліотек у реаліях сьогодення та підвищення їх ролі в житті місцевих громад.

   Підводячи підсумок побаченого  бібліотечні працівники Веселинівщини  подякували колегам за гарну працю, за можливість відвідати книгозбірню та відзначили ефективність таких візитів щодо обміну досвідом та підвищення фахового рівня.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь