A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оновлення Колосівської ЗОШ.

Дата: 26.09.2017 11:35
Кількість переглядів: 902

   22 вересня у Колосівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися перші загальношкільні батьківські збори нового 2017-2018 навчального року, в яких взяли участь селищний голова Румянцев О.В. та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради Павлюк І.В.

   Під час засідання було обговорено ряд важливих питань навчально-виховного процесу як в школі, так і за її межами. На початку зборів директор Лутовінова Н.А. виконала приємну місію нагородження грамотами батьків, які зробили вагомий внесок в розвиток школи. Також Наталія Андріївна наголосила на гострій необхідності створення батьківського комітету.

Фото без опису   Фото без опису

   Варто також зазначити, що цьогоріч, за сприяння та підтримки Веселинівської селищної ради, новий навчальний рік заклад зустрічав з рядом позитивних змін, які помітні ще з під’їзду до школи, подвір’я якої повністю оновлено тротуарною плиткою.

Фото без опису   Фото без опису

   Разючих змін набуло і саме приміщення школи, так проведено ремонт холу, замінено вхідні двері та встановлено нові енергозберігаючі вікна. Облаштовано, відсутній до цього кабінет медичної сестри.

   На кухню придбано нову витяжку, в їдальні встановлено рукомийники, закуплено столовий посуд та обідні столи, наразі очікують прибуття нових стільців. Повністю відремонтовано санвузли та систему каналізації закладу.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

   Також облаштовано новий під’їзд для шкільного автобусу. Для підтримки належного стану навколишньої території придбано газонокосилку.

   Не оминули увагою і автошляхи, якими здійснюється підвіз учнів до школи, так вже розпочались роботи по частковому ямковому ремонту автомобільної дорого Бондарівка-Токарівка.

Фото без опису

   Тож можна з упевненістю сказати, що селищна рада доклала максимум зусиль для створення належних умов отримання якісної освіти і новий навчальний рік для учнів Колосівської ЗОШ розпочався з приємних сюрпризів які на цьому не закінчаться…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь