A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Реконструкція приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги Веселинівської селищної ради

Дата: 27.09.2017 16:19
Кількість переглядів: 758

   З метою покращення медичного обслуговування населення Веселинівської об’єднаної територіальної громади з січня 2018 року у Веселинівській селищній раді розпочинає свою роботу Комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги Веселинівської селищної ради».

   У зв’язку з цим Веселинівською селищною радою було укладено договір оренди із Веселинівською центральною районною лікарнею за погодженням із Веселинівською райдержадміністрацією про надання приміщення для функціонування амбулаторії загальної практики сімейної медицини – Веселинівська дільниця та Центру первинної медико-санітарної допомоги Веселинівської селищної ради з подальшою передачею зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Веселинівського району у комунальну власність Веселинівської селищної ради, після чого селищною радою було виділено кошти на проведення ремонтних робіт даного приміщення. А роботи там досить і досить багато, адже відділення колишньої терапії, яке було виділене для оренди селищній раді уже багато років не функціонувало та було у дуже занедбаному стані.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

   За перший місяць відновлювальних робіт уже видно позитивні зміни, так встановлено 14 енергозберігаючих вікон, виконано роботи по укріпленню стін та заміні покрівлі даху. Встановлено та налагоджено систему водопостачання та каналізаційну систему приміщення. На разі проводяться будівельні роботи по внутрішньому переплануванню для створення необхідних кабінетів і це лише початок масштабної ремонтної кампанії, результатом якої має стати один із найкращих об’єктів медичної галузі Веселинівської громади. 

  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь