A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Засідання розширеної колегії департаменту освіти і науки Облдержадміністрації

Дата: 22.08.2017 20:57
Кількість переглядів: 813

21 серпня 2017 року в сесійній залі Миколаївської обласної ради відбулось засідання розширеної колегії департаменту освіти і науки Облдержадміністрації за участі голови облдержадміністрації, голови обласної ради, народного депутата України, члена колегії Міністерства Освіти і науки України, начальника відділу спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України Симоненка Т.В., голів райдержадміністрацій, голів ОТГ, заступників голів, начальників управлінь та відділів освіти, а також профспілкових лідерів та ін..

На початку засідання з вітальним словом до учасників колегії звернувся голова Миколаївської облдержадміністрації Савченко О.Ю.. Заступник голови колегії, в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації  Каськова Г.Л. ознайомила з підсумками роботи органів управління освітою та навчальних закладів щодо забезпечення розвитку освіти в Миколаївській області за 2016/2017 навчальний рік та завданнями на 2017/2018 навчальний рік.

Фото без опису

Наступним в ході засідання до слова було запрошено Веселинівського селищного голову Румянцева О.В., який виступив з доповіддю про розбудову освіти в умовах об’єднаних територіальних громад задля розвитку дитини. Під час виступу Олександр Валерійович розповів про здобутки та надбання Веселинівської об’єднаної територіальної громади з моменту її створення, а також ознайомив з планами подальшого розвитку освітньої сфери.

Також з-поміж іншого, з різних питань освіти до виступів було запрошено Сінчук Ю.М., начальника управління освіти Южноукраїнської міської ради, Іванову О.А. методиста Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Хорів Г.В.. старшого викладача кафедри теорії та методики початкової та дошкільної освіти та Гуревич Г.П. директора Миколаївського промислово ліцею.

На завершення засідання до присутніх звернувся народний депутат України, член колегії Міністерства Освіти і науки України, Кремінь Т.Д.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь