Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

У Веселинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли загальношкільні батьківські збори

У Веселинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли загальношкільні батьківські збори

   19 вересня 2017 року в актовому залі Веселинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулось засідання загальношкільних батьківських зборів, на яких було обговорено важливі питання навчально-виховного процесу в школі та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей.

11:15 21.09.2017

ІІІ засідання робочої групи середньострокової стратегії розвитку Веселинівської ОТГ

ІІІ засідання робочої групи середньострокової стратегії розвитку Веселинівської ОТГ

3-тє засідання робочої групи середньострокової стратегії розвитку Веселинівської об’єднаної  територіальної громади відбулося 20 вересня 2017 року в актовому залі Будинку дитячої творчості.

09:12 21.09.2017

Формування активної громадянської позиції підростаючого покоління

Формування активної громадянської позиції підростаючого покоління

   У навчальних закладах Веселинівської об’єднаної територіальної громади пройшов ряд заходів спрямованих на популяризацію державних символів України, формування у підростаючого покоління активної громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості. Так до уваги учнів громади представлено та постійно оновлюються тематичні книжкові виставки та стенди, які відстоюють суверенітет і територіальну цілісність держави, проводяться  бесіди і виховні години. Вихованці шкіл, також приймають активну участь в розважально-пізнавальних заходах, таких як вікторини та конкурси дитячих малюнків.

13:03 20.09.2017

Конференція Аграної партії

Конференція Аграної партії

    18 Вересня 2017 року лідер Аграрної партії Віталій Скоцик провів робочу зустріч з виборцями Веселинівщини.

09:49 20.09.2017

Веселинівці відзначили День селища

Веселинівці відзначили День селища

   Є на щедрій українській землі невеличке мальовниче селище Веселинове. Чудовий край, частинка нашої держави із славним минулим і не простим сьогоденням. Найціннішими в цьому селищі – є його люди, люди, які 16 вересня відзначали 218 річницю свого Веселинового. Святкування розпочалися від самого ранку, по вулиці Київській, поряд з «Новим ринком» відбулася виставки птахів, кролів та птиці.

14:25 17.09.2017

12 сесія селищної ради

12 сесія селищної ради

   15 вересня 2017 року відбулася 12 чергова сесія Веселинівської селищної ради восьмого скликання на якій були присутні депутати селищної, в.о. старост Токарівського, Порічанського, Зеленівського та Луб’янського стростинських округів, члени виконавчого комітету Веселинівської селищної ради, представники релігійних організацій та представники спорту Веселинівської об’єднаної територіальної громади.

20:07 15.09.2017

Активна підготовка до опалювального сезону

Активна підготовка до опалювального сезону

    У Веселинівській об’єднаній територіальній громаді тривають активні роботи по підготовці до нового опалювального сезону. Так на завершальному етапі знаходяться роботи у Порічанському ФАПі та сільській бібліотеці, де на вихідних відбулись масштабні роботи по встановленню системи опалення, яка до цього часу була взагалі відсутня і приміщення обігрівалися малоефективними але досить затратними електроприладами. Веселинівською селищною радою було виділено кошти на придбання та встановлення нового твердопаливного котла, радіаторів та димоходу.

16:43 13.09.2017

Ініціатива Президента України: якісна і доступна медицина у сільській місцевості.

Ініціатива Президента України: якісна і доступна медицина у сільській місцевості.

   Під такою назвою 11 вересня 2017 року Президент України Петро Порошенко провів нараду з питань розвитку сільської медицини, яка відбулася у Національному медичному університеті ім. О.О.Богомольця.

22:19 12.09.2017

Довгоочікувані зміни

Довгоочікувані зміни

   До недавна великою проблемою Будинку дитячої творчості була відсутні убиральні в приміщенні закладу. Та щойно установа перейшла на баланс Веселинівської селищної ради цю проблему було вирішено і ось на першому та другому поверхах уже стали до ладу два новенькі санвузли.

19:35 12.09.2017

І знову гуляло село…

І знову гуляло село…

  Погожого вересневого вечора, на площі біля сільського клубу, порічанці відзначили день народження свого села. З концертною програмою, привітаннями та подарунками до іменинників завітали Веселинівський селищний олова Румянцев О.В., перший заступник селищного голови Свердан В.Г., начальник відділу з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради Заворотній В.Б., в.о. старости Харламова Л.М.., а також творчий колектив та колектив художньої самодіяльності Веселинівського Будинку культури.

15:06 10.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь