Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Дістатися до зірок

Дістатися до зірок

   Нещодавно  учні  3-В та 4-б класу Веселинівської ЗОШ на чолі з класоводами Паньковою О. І. та Ткачук І. В. відвідали Миколаївську астрономічну обсерваторію. Вражень було сила – силенна. Там і перші годинники, і найстаріший телескоп, який працює, і супер нове обладнання, при роботі з яким навіть не потрібно напружувати око. Введіть потрібні параметри і вам роздрукується фото. 

09:15 08.11.2017

Halloween

Halloween

   Після  закінчення  осінніх  канікул гімназія продовжує активний  навчально-виховний  процес до якого долучаються учні, педагоги та батьки.

08:42 07.11.2017

Чорне море – краплина  планети Земля

Чорне море – краплина планети Земля

   XXІ століття — це час, коли людина не пристосовується до умов навколишнього середовища, а, навпаки, адаптує природу до своїх потреб і звичок. В Україні екологічні проблеми видаються ще загрозливішими, для їх вирішення докладаються лише незначні зусилля.

12:56 06.11.2017

Вшанували світлу пам'ять героя

Вшанували світлу пам'ять героя

   31 жовтня 2014 р. під час виконання бойового завдання в складі 24-ї окремої механізованої бригади в районі села Сміле (Слов'яносербський район) Луганської області загинув наш земляк, герой – Зілінський Віктор Миколайович.

14:26 01.11.2017

Екскурсія до міста Лева

Екскурсія до міста Лева

    З 22 по 26 жовтня туристична група у складі 15 учнів Веселинівської гуманітарної гімназії імені Б.М. Мозолевського вчителів Пруднік Л.О., Ютовець О.В відвідала місто Львів. 22  жовтня туристи мали можливість відпочити у сінема - сіті, подивитись фільми, а надвечір о 18.25 виїхали до м. Львів. Вранці о 07.30 подорожуючих вже зустрічала екскурсовод пані Ілона, яка організувала поселення до хостелу в історичному центрі міста.

14:56 30.10.2017

Зустріч поколінь

Зустріч поколінь

   26 жовтня 2017 року маленькі мешканці Веселинового, а саме вихованці дитячого садочка  №3 «Малятко» (завідувач Луб’янова Валентина Миколаївна) разом із своїми вихователями та музичним керівником завітали в Будинок людей похилого віку з виставою про золоту осінь.

14:50 30.10.2017

Патріотичне виховання дошкільнят

Патріотичне виховання дошкільнят

   Патріотичні почуття дітей дошкільного віку засновуються на їх інтересі до найближчого оточення (сім'ї, батьківського дому, рідного міста, села), яке вони бачать щодня, вважають своїм, рідним, нерозривно пов'язаним з ними. Важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дошкільників має приклад дорослих, оскільки вони значно раніше переймають певне емоційно-позитивне ставлення, ніж починають засвоювати знання.

13:46 30.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь