Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Творчий обмін досвідом

Творчий обмін досвідом

   Невід’ємною  частиною  підвищення кваліфікації керівника гуртка є проходження курсової перепідготовки в МОІППО. Керівник гуртка початкового технічного моделювання Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради Шевченко Ольга Андріївна два тижні працювала в м. Миколаєві. Цей час сплинув дуже швидко, але море задоволення від практичних занять отримали всі учасники групи 155.

15:01 10.11.2017

Конкурс читців

Конкурс читців

   6 жовтня в Зеленівській філії Колосівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся конкурс читців поезії  Валерія Бойченка та презентація творів поета-земляка. Навчально-виховний захід провела вчитель української мови та літератури Семенова А. В.

14:29 10.11.2017

День української писемності та мови в Порічанській ЗОШ

День української писемності та мови в Порічанській ЗОШ

   Уже традиційно 9 листопада в нашій школі урочисто проходить День української писемності та мови. Цього року програма свята була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови, вшанувати пам'ять про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні у нас є.

10:35 10.11.2017

Засідання  методичного об’єднання  практичних  психологів

Засідання методичного об’єднання практичних психологів

   6 листопада  на базі Веселинівської гуманітарної  гімназії  відбулося  засідання  селищного  методичного об’єднання  практичних психологів.  В роботі  заходу  взяли  участь  практичні  психологи навчальних  закладів  Веселинівської  селищної  ради та фахівці  методичного центру відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту: Зайцева Антоніна Борисівна, директор МЦ та Шаф Галина Дмитрівна,  методист МЦ.

10:10 10.11.2017

Професійне удосконалення вихователів  закладів дошкільної освіти у контексті реформування освіти

Професійне удосконалення вихователів закладів дошкільної освіти у контексті реформування освіти

       Вдосконалювати педагогічну майстерність, підвищувати фаховий рівень та загальну обізнаність з питання використання освітніх технологій допомагали педагогічним працівникам найголовніші здобувачі знань Веселинівського закладу дошкільної освіти №1 «Сонечко» на чолі з досвідченим керманичем Ткач Лідією Іванівною  за темою «Інтерактивні технології розвитку мовлення та мовленнєвого спілкування старших дошкільників, як складова готовності до шкільного навчання» (відповідно до вимог оновленої програми «Дитина»).

10:06 10.11.2017

Чемпіонат  Миколаївської області з карате-до

Чемпіонат Миколаївської області з карате-до

   Наприкінці жовтня на базі Вознсенської ЗОШ №8 пройшов Чемпіонат  Миколаївської області з карате-до Шотокан. У змаганнях взяли участь 70 спортсменів із п’яти спортивних клубів міст Миколаєва, Нового Бугу та Вознесенська. Учень Веселинівської гуманітарної гімназії імені Б.М. Мозолевського Володимир Даценко – вихованець Вознесенського спортивного клубу «Карате-до»  (тренер Сорока Сергій Михайлович)  у складній, напруженій  боротьбі  виборов почесне  І місце у віковій категорії  14-15 років у розділі  ката – «вільний  бій» та І місце  в розділі куміте – «повний  контакт».

09:56 10.11.2017

14 сесія селищної ради

14 сесія селищної ради

    7 листопада 2017 року відбулося засідання 14 позачергової сесії восьмого скликання Веселинівської селищної ради.

10:22 08.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь