A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Професійне удосконалення вихователів закладів дошкільної освіти у контексті реформування освіти

Дата: 10.11.2017 10:06
Кількість переглядів: 715

       Вдосконалювати педагогічну майстерність, підвищувати фаховий рівень та загальну обізнаність з питання використання освітніх технологій допомагали педагогічним працівникам найголовніші здобувачі знань Веселинівського закладу дошкільної освіти №1 «Сонечко» на чолі з досвідченим керманичем Ткач Лідією Іванівною  за темою «Інтерактивні технології розвитку мовлення та мовленнєвого спілкування старших дошкільників, як складова готовності до шкільного навчання» (відповідно до вимог оновленої програми «Дитина»).

        Протягом роботи методичного об’єднання всі присутні (всього 25 осіб)  мали змогу побувати на екскурсійному  огляді предметно-розвивального середовища у групах, переглянути заняття з розвитку мовлення, навчання елементів грамоти дитини у старшій групі «Б», з використанням елементів ТРВЗ та коректурних таблиць (вихователь Баланчук Людмила Іванівна), також побачили використання прийомів мнемотехніки під час вивчення вірша І. Блажкевич «Кленові листочки» у старшій групі «А» (вихователь Мазалова Наталія Іванівна). Порадували присутніх вихованці дитсадка танцями «Кружляє листя у танку осінньому» та «Танок з парасольками» під керівництвом музичного керівника Ситник Людмили Леонідівни.

       Методичні рекомендації щодо сучасних підходів до мовленнєвого розвитку підготувала вихователь-методист Базюк Надії Володимирівни, рекомендації щодо навчання дітей дошкільного віку  за допомогою сучасних підходів озвучила директор ЗДО Ткач Л.І., а під час методичного воркшопу презентували майстер-клас вихователі Осадча Катерина Миколаївна, Пархоменко Вероніка Вікторівна, Черніхова Зоя Іванівна. Присутні вихователі ДНЗ, вчителі початкових класів  громади, методисти методичного центру були активними учасниками даного заходу, «плели осіннє павутиння», ділилися тими очікуваннями, які справдилися на трибуні вільних думок.

       Присутні висловили подяку за підготовку та проведення заходу на високому професійному рівні, як колективу дитсадка, так і його вихованцям.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь