Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вшанування пам’яті героя

Вшанування пам’яті героя

    15 листопада 2017 року минула сумна дата – другі роковини з дня смерті нашого земляка Андрія Скирти. З метою вшанування пам’яті героя в цей сумний день його могилу відвідали представники Веселинівської селищної ради.

15:46 17.11.2017

День працівників сільського господарсва

День працівників сільського господарсва

   19 листопада 2017 року в Україні відзначається День працівників сільського господарства, з цієї нагоди 14 листопада в Зеленівському сільському клубі відбулись урочисті заходи в яких прийняли участь  вихованці Зеленівського ДНЗ «Бджілка» та учні Зеленівської філії Колосівської ЗОШ І-ІІІ ст.

14:55 17.11.2017

День книги

День книги

     15 листопада в Колосівській ЗОШ пройшов день дитячої книги. Відзначення дня дитячої книги є наглядним показником того, що книга, яка створена саме для дитини, має великий вплив на формування її характеру та становлення як людини. Дитячі книги вбирають у себе дивовижний, невичерпний, чарівний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книжці. Просто треба взяти в руки Книгу і ...опинитись в цьому світі...

14:36 17.11.2017

Освітній процес Будинку дитячої творчості

Освітній процес Будинку дитячої творчості

   Місія Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради спрямовується на створення умов для роботи і самореалізації кожного учасника навчально-виховного процесу. Вона передбачає розвиток особистості дитини як суб'єкта пізнання, творчої діяльності, суб'єкта життєтворчості, адже Будинок дитячої творчості - це простір для дитини , тут вона повноцінно живе , і тому вся діяльність закладу вибудовується так , щоб сприяти становленню особистості як творця і проектувальника власного життя. Освітній процес особистісно зорієнтованого навчання і виховання, спираючись на здібності, інтереси, ціннісні орієнтації і життєвий досвід дитини, надає їй можливість реалізувати себе в різних сферах творчої діяльності. При цьому забезпечується пріоритетність само­бутності дитини як активного носія життєвого і соціального досвіду.

13:43 17.11.2017

Дари золотої осені

Дари золотої осені

   Настала чудова і дивно колоритна, багата на врожай пора – золота осінь. Багатство кольорів і матеріалів надихає та дає можливість робити найрізноманітніші осінні вироби своїми руками. На початку листопада у Порічанській школі відбулася тепла, яскрава виставка «Дари золотої осені». Діти підготували композиції до дитячих казок,  намагалися передати красу щедрої осені та залюбки ділилися один з одним своїми ідеями про те, як саме вони робили свої вироби.

13:32 17.11.2017

Вітаємо учасників та призерів конкурсу!

Вітаємо учасників та призерів конкурсу!

   11 листопада 2017 року відбувся районний етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учні 5-11 класів закладів освіти громади та району в кількості 60 осіб долучалися до свого минулого, культурних надбань, досвіду, набутого попередніми поколіннями, зверталися до художнього світу Тараса Шевченка.

10:53 17.11.2017

Вшанування пам’яті

Вшанування пам’яті

   10 листопада в смт Токарівка вшановували пам'ять героя АТО Токар Віталія Мииколайовича.

14:40 12.11.2017

Відновлено роботу історико-краєзнавчого  гуртка

Відновлено роботу історико-краєзнавчого гуртка

В жовтні 2017 року відновлено роботу історико-краєзнавчого  гуртка у Веселинівському БДТ. Вихованцями гуртка є учні 7 – 8 класів  Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Б. Мозолевського та Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

15:03 10.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь