A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Сесія селищної ради

Дата: 10.02.2018 18:07
Кількість переглядів: 678

   9 лютого 2018 року в актовому залі Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось засідання чергової XVІІ сесії Веселинівської селищної ради восьмого скликання. Окрім депутатів на зібранні були присутні члени виконавчого комітету Веселинівської селищної ради, заступник голови Веселинівської районної ради – Загорулько О.М., заступник головного лікаря Веселинівської Центральної районної лікарні – Добровольська О.В., а також активні та небайдужі мешканці громади.

   В ході засідання було прийнято ряд важливих питань, з-поміж іншого затверджено звіт відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради про проведену роботу за 2017 рік та Цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки. Також затверджено доповнення до Статуту КП «Веселинівський водоканал» та прийнято рішення про призначення директора КП «Веселинівський водоканал» - ним став Павлишин А.П.

   Одностайними були депутати в прийнятті рішення про надання матеріальної допомоги на лікування жителю села Зелене, Мухаровському О.І.. Розмір допомоги складає 10 тис.грн.

   У блоці «Різне», також одноголосно було прийнято рішення про погодження та направлення  звернення депутатів Веселинівської селищної ради до голови Верховної ради України, голів депутатських фракцій (груп) у Верховній Раді України, народних депутатів України щодо захисту інтересів аграріїв України.

   Після сесійного засідання відбулась зустріч депутата Верховної Ради України від Блоку Петра Порошенка – Лівіка Олександра Петровича з депутатами селищної ради, керівниками відділів і структурних підрозділів Веселинівської селищної ради та громадським активом ОТГ. В ході зустрічі було обговорено нагальні проблеми громади та можливі шляхи їх вирішення. Олександр Петрович поділився своїми планами щодо сприяння розвитку та зміцнення Веселинівської громади. Також присутні мали можливість обмінятися своїми думками щодо реалізації реформ в Україні.

  По закінченню зустрічі Олександр Петрович здійснив ознайомчу екскурсію закладами соціальної сфери громади, а завершився візит народного депутата бесідою з селищним головою Румянцевим О.В., під час якої було обговорено плани на майбутнє та подальшу співпрацю з народним обранцем.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь