A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Веселинівському закладі дошкільної освіти №1 «Сонечко» пройшов місячник знань правил безпеки життєдіяльності .

Дата: 06.12.2017 16:33
Кількість переглядів: 736

   Педагоги дошкільного закладу постійно організовують  різні заходи з безпеки життєдіяльності дошкільників, адже пріоритетом у роботі даних закладів має бути охорона та зміцнення здоров’я малечі.

   Перевага в освітньо-виховному процесі в ДНЗ «Сонечко» надається цікавим довірливим бесідам, розмовам, моделюванню та аналізу певних ситуацій, дидактичним та сюжетно-рольовим іграм.

  Під час освітньо-виховного процесу максимально використовується наочність (ілюстрації, альбоми, картини, відеофільми), проводяться цільові прогулянки, екскурсії, вечори розваг, спеціальні дні або тижні безпеки, до участі в яких залучаються медики та батьки.

   Знайомлячи дітей з небезпечними чинниками довкілля, не можна викликати у них тривогу, страх, неспокій. Головне правило для вихователів і батьків – не лякати малюків можливою небезпекою, а врахувати розумну обережність.

   Підсумком чергового місячника знань правил безпеки була організована і проведена  розвага для вихованців  «Щоб не було біди» (вихователь закладу Зібровська Олена Михайлівна та музичний керівник Ситник Людмила  Леонідівна). Метою заходу було поглибити і закріпити дитячі уявлення про правила дорожнього руху, про користь і шкоду від вогню, розвивати в дітей розуміння того, що гра з сірниками призводить до біди, формувати навички правильного, бережного користування вогнем та активних усвідомлених дій під час виникнення пожежі, ознайомити з нелегкою, героїчною працею пожежників. Не для кого не секрет, що пожежа – це страшне лихо і йому краще запобігти. Навчати дітей діяти правильно в таких ситуаціях важлива ланка освітньої роботи. Педагоги вчать дошкільнят берегти своє життя та здоров’я.

   Сподіваємось, що знання, які діти отримали під час розваг, ігор, бесід та уроків безпеки допоможуть узагальнити та закріпити знання з правил дорожнього руху та пожежної безпеки, виховають у дітей ціннісне ставлення до власного здоров'я, сформують у них адекватну реакцію на різноманітні чинники ризику для життя, виховають уважне ставлення до дотримання правил  безпеки, принесуть свою користь.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь