A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Перший Всеукраїнський Конгрес старост

Дата: 31.05.2018 14:02
Кількість переглядів: 661

   У травні, на Дніпропетровщині пройшов перший Всеукраїнський конгрес старост об’єднаних територіальних громад, організований Дніпропетровським Центром розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" спільно з Дніпропетровською ОДА та Дніпропетровською обласною радою. 

   В Конгресі взяли участь понад 200 представників з різних регіонів України, керівники міжнародних програм та експерти з реформи децентралізації. Учасником зібрання від Веселинівської об’єднаної територіальної громади став староста Луб’янського старостинського округу – Віктор Мосійчук.

   Під час першої частини Конгресу відбулися обговорення та дискусії за участі керівництва Дніпропетровської області та керівників міжнародних програм, актуального сьогодні, питання досконалої інтеграції та розвитку нової посади місцевого самоврядування – старост.

   У другій частині учасники конгресу відвідали старостинські округи Дніпропетровської області, де розглядали на практиці  питання формування громадської думки щодо реалізації проектів на старостинському окрузі, обговорили місію старости в розвитку освітнього, культурного та спортивного простору громади, а також брендування й розвиток креативних індустрій.

  Під кінець зустрічі старости підсумок, обговорили свої дводенні напрацювання та затвердили Резолюцію Конгресу, яка включає пропозиції визначення дати святкування Дня старости, проведення традиційного щорічного Конгресу, створення Асоціації старост у кожній області та інше.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь