A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Проведено інформаційно-просвітницьку зустріч з метою підтримки адміністративно-територіальної реформи

Дата: 18.05.2018 19:19
Кількість переглядів: 714

   18 травня Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев зустрівся з депутатами Миколаївської сільської ради, яка не увійшли до складу Веселинівської ОТГ згідно Перспективного плану формування територій громад Миколаївської області.

   Зустріч відбулася за ініціативи депутата даної сільської ради, який запросив Веселинівського селищного голову з метою ознайомлення депутатського корпусу села з основними змінами та станом процесу децентралізації сьогодні.

   Під час зібрання Олександр Валерійович розповів присутнім про зміни до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», про перспективи, переваги та труднощі об’єднання, навів порівняльну характеристику наповнюваності бюджету до утворення ОТГ та після.

   Відповідаючи на запитання депутатів, селищний голова висвітлив процес приєднання до вже створеної ОТГ, окреслив повноваження та кадровий склад старостинських округів, ознайомив з ходом реформи первинної ланки медицини в умовах децентралізації та окреслив повноваження сімейних лікарів в об’єднаній територіальній громаді. Обговорили також процес та строки передачі у власність Веселинівської територіальної громади землі, в тому числі землі поза межами населених пунктів.

   На завершення зустрічі селищний голова розповів про здобутки та напрацювання, яких вдалося досягнути в перший рік існування Веселинівської об’єднаної територіальної громади.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь