A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

У Токарівці відзначили День селища

У Токарівці відзначили День селища

   25 серпня свій черговий день народження святкувало селище Токарівка. Селище активних та самовідданих людей. Людей, які без сумніву люблять свій край та всією душею вболівають за його майбутнє, за його процвітання.

19:34 26.08.2018

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго» заплановано проведення ремонтних робіт, у зв'язку з цим буде тимчасово припинена подача електроенергії по

10:52 20.08.2018

Веселинівська ОТГ вперше самостійно ремонтує дороги

Веселинівська ОТГ вперше самостійно ремонтує дороги

«Хочеш щось зробити добре – зроби це сам», саме з таким девізом підійшла Веселинівська громада до вирішення питання бездоріжжя на своїй території. Ще в минулому році апаратом селищної ради було прийнято рішення щодо самостійного вирішення даної проблеми та автономізації ОТГ в цій частині господарської діяльності. Завдяки реформі децентралізації, яка надає не аби які можливості розвитку, і комунального господа зокрема, на кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади Веселинівською громадою було придбано ряд комунальної техніки призначеної для утримання доріг, серед яких у минулому році було придбано: автогрейдер, два малі колісні трактори, косарку укосів каналів та коток, а цього року, за кошти інфраструктурної субвенції, придбано ремонтер дорожнього покриття вартість якого складає 899 900 грн., на разі очікується прибуття ще одного малого колісного трактора. І от на минулому тижні, ВПЕРШЕ, Веселинівська громада приступила до ремонту доріг власноруч – без підрядних організацій, без переплат та черги. Сьогодні працівниками комунального господарства селищної ради поступово освоюються технології із виготовлення асфальтної суміші та вдосконалюються навички роботи на спецтехніці. Тож невдовзі власний механізм громади по ремонту доріг запрацює на повну силу, а працювати, як відомо, є над чим…

09:55 13.08.2018

До відома жителів багатоквартирних будинків з ОСББ та фізичних осіб

До відома жителів багатоквартирних будинків з ОСББ та фізичних осіб

   Інформуємо Вас про початок роботи програми ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) IQ Energy в напрямку фінансування енергомодернізації житла в багатоквартирних будинках з ОСББ. При підтримці ЄБРР один з партнерів програми IQ Energy розробив кредитний продукт для ОСББ, який спрямований на фінансування широкого спектру енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках, які включають термоізоляції огороджувальний конструкцій, модернізацію систем опалення, в тому числі встановлення лічильників тепла, індивідуальних теплових пунктів, встановлення енергоефективних вікон та багатьох інших заходів.

10:35 13.07.2018

До уваги водіїв автотранспортних засобів

До уваги водіїв автотранспортних засобів

   За інформацією Вознесенської дистанційної колії залізничний переїзд на 1176км пк9 (с.Миколаївка) закривається для руху автотранспорту на період з 12.07.2018 по 25.07.2018 року у зв’язку з ремонтом залізничної колії.

08:33 13.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь