Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Веселинівська громада відзначила 27-му річницю Незалежності України

Дата: 25.08.2018 13:33
Кількість переглядів: 949

   24 серпня 2018 року Україна відзначила 27-му річницю своєї незалежності.

   27 день народження, разом з усією країною, святкувала й Веселинівська громада. На площі біля будинку культури, що у Веселиновому відбувся святковий концерт участь у якому взяли керівництво об’єднаної територіальної громади та районної державної адміністрації, а учасники художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради та вихованці музичної школи подарували гарний настрій жителям та гостям селища, представивши до уваги присутніх чудовий концерт з гарними, теплими та яскравими святковими номерами.

   На початку заходу перший заступник Веселинівського селищного голови Валентна Свердан виконала важливу місію нагороди почесними грамотами селищної ради кращих працівників громади та привітала усіх з цим великим та значущим для України святом. Подякувала усім тим хто віддав своє життя за нашу землю та її незалежність і тим хто сьогодні самовіддано відстоює та боронить її кордони на Сході.

  Далі до слова було запрошено першого заступника голови Веселинівської райдержадміністрації Дрозд А.В., яка також привітала усіх присутніх із святом та вручила грамоти районної ради та районної державної адміністрації кращим працівникам району.

   А далі були співи й танці, а ще святкова лотерея учасником якої могли стати усі бажаючі аби виграти подарунок від селищної ради.

   Новинкою цьогорічного свята, окрім традиційних батутів та атракціонів для малечі, біля Будинку культури діяла гарна, безкоштовна фотозона в етнічному стилі, яка нікого не залишила байдужим, кожен зміг зробити фото на згадку.

   День незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців. І ми, їх нащадки, зобов’язані не просто зберігати, а й примножувати ці надбання, аби наша славетна Україна процвітала з кожним днем. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь