A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Токарівці відзначили День селища

Дата: 26.08.2018 19:34
Кількість переглядів: 792

   25 серпня свій черговий день народження святкувало селище Токарівка. Селище активних та самовідданих людей. Людей, які без сумніву люблять свій край та всією душею вболівають за його майбутнє, за його процвітання.

  Саме тому цього дня на центральні площі зібралася уся велика та дружня токарівська родина аби привітати один одно зі святом та долучитися до святкового дійства організованого місцевими жителями та творчим колективом Будинку культури Веселинівської селищної ради.

   Уже традиційно на почату свята до присутніх з вітальними словами звернулися перший заступник Веселинівського селищного голови Валентина Свердан та староста Токарівського старостинського округу Анатолій Сергєєв, які не лише вітали місцевих жителів та гостей зі святом, а й під час концерту, виконували приємну місію нагородження цьогорічних номінантів цінними подарунками від селищної ради. Ними, також традиційно, стали подружні пари, які цього річ відзначили своє золоте та срібне весілля, найстарший та наймолодший жителі старостинського округу.

  Не оминули увагою і майбутнє нашої громади, нашої країни – наших юних і талановитих. Найстаранніші учні за результатами 2017-2018 року, призери обласних та Всеукраїнських предметних олімпіад та творчих конкурсів також отримали цінні подарунки від селищної ради, а краща учениця Колосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександра Амеліна отримала сертифікат на щомісячну стипендію від Веселинівської селищної ради в розмірі 200 грн.

   Тепло та по родинному затишно було цього дня у Токарівці, гуляння, танці та розваги гостей заходу тривали допізна, а по завершенню концертної програми для іменинників пролунав ще й святковий селют.

   

   

   

   

  

   

  

  

   

  

   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь