A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

УВАГА УТОЧНЕННЯ!

УВАГА УТОЧНЕННЯ!

У повідомленні про засідання ХІХ сесії селищної ради було допущено помилку, тому частину повідомлення про ставки податку просимо читати в такій редакції: «на даному пленарному засіданні депутатським корпусом селищної ради було прийнято рішення щодо встановлення ставок податку на території Веселинівської селищної ради, а саме:

14:46 05.07.2018

Літо! Канікули! Відпочинок!

Літо! Канікули! Відпочинок!

    22 дітей Веселинівської ОТГ з числа обдарованої та пільгової категорій вирушили до мальовничої оздоровчої бази відпочинку ім. Башкірова, що в Березнегуватському районі. Незабутній відпочинок малечі організовано за рахунок коштів громади.

09:56 04.07.2018

Є дати, які укріплюють нації...

Є дати, які укріплюють нації...

   Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості. Саме тому, 26  червня, на передодні свята, Веселинівщина відзначила 22 річницю прийняття Основного Закону України.

19:39 26.06.2018

Відбулось чергове засідання сесії селищної ради

Відбулось чергове засідання сесії селищної ради

26 квітня в сесійній залі районної ради відбулося засідання ХІХ сесії Веселинівської селищної ради. Окрім депутатів на зібранні були присутні: заступники селищного голови, керівники відділів, старости, директор КП «Новий ринок», голова районної спілки ветеранів, представники громадського формування «Тайфун» та ін.

18:36 26.06.2018

Два гектари позитиву

Два гектари позитиву

   Саме так, два гектари позитиву та розваг було 24 червня на березі річки де зібралась Веселинівська громада аби провести грандіозний молодіжний пікнік з нагоди відзначення Дня молоді. Саме таких розмірів була площа цьогорічної локації народного гуляння. Тут було все: конкурси, забави, призи, річкові прогулянки, велоперегони, спортивні змагання та водяна гірка і все це під супровід розважальної концертної програми. Чи не найяскравішою частиною святкування став «Батл Холлі», учасники якого, до речі не лише діти, а й дорослі, осипали один одного кольоровими фарбами, позитивом та радощами.  Посмакували польової каші, шашлику та ще й безкоштовної смачної ухи від бару «Елемент».     Тут кожен знайшов розвагу для себе.    Цьогорічне свято довело – нічого неможливого не буває там, де є співпраця та порозуміння… Андрій Троянович – працівник відділу культури Веселинівської селищної ради, керівник дитячого театрального колективу «Букакі» та незмінний ведучий масових заходів та народних гулянь Веселинового. Саме Андрій став генератором ідеї пікніку, яка реалізувалася завдяки абсолютній підтримці об’єднаної територіальної громади. Протягом кількох тижнів апаратом селищної ради та працівниками благоустрою, разом з Андрієм проводились роботи по підготовці до свята. Кожну ідею організатора було підтримано селищною радою і зроблено все для її реалізації в життя, що й дало не аби який результат – грандіозне свято, досі не бачене на Веселинівщині, яке маємо надію, обов’язково стане традиційним для нашої громади.

16:25 25.06.2018

Шануймо пам'ять тих кого війна забрала

Шануймо пам'ять тих кого війна забрала

   Щороку 22 червня наша країна низько схиляє голови у жалобній скорботі за тими кого забрала страшна війна 1941-1945 років.      Цього дня ми віддаємо данину їх подвигу та жертовності.    Цього дня у Веселинівській громаді також пройшли заходи присвячені героям, які віддали своє життя за рідну країну. Зранку, біля братської могили Богданівців зібралися нечисленні ветерани війни, представники ветеранської організації, Веселинівської селищної ради, райдержадміністрації та громадськості аби покласти квіти до вічного вогню та хвилиною мовчання вшанувати пам'ять тих, хто не повернувся з фронтів, хто першим зустрів ворога і пав жертвою найстрашнішої війни в історії людства. Тож вклонімось тим, кому довелося пережити ті довгі, страшні п’ять років і пам’ятаймо тих кому не вдалося, не судилося…

16:17 25.06.2018

Збережемо зернові без втрат і травматизму!

Збережемо зернові без втрат і травматизму!

У виробничій діяльності кожного фермерського господарства та сільгосппідприємства збирання врожаю зернових культур – особливо відповідальний період. Від чіткої організації жнив напряму залежить ефективність господарювання підприємства. Збирання врожаю – найбільш травмонебезпечний період в сільськогосподарському виробництві, що обумовлено перенасиченістю і перенапруженням праці.

16:07 21.06.2018

«Вартових здоров’я» - вітали зі святом

«Вартових здоров’я» - вітали зі святом

   Традиційно, третьої неділі червня своє свято відзначають люди, що обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу професію – медичні працівники. Як часто саме від їх професіоналізму, відповідальності і гуманізму залежить життя людини. А ще – від їх чуйності і милосердя. І щороку, в день професійного свята, вони чують щирі слова подяки на свою адресу від вдячних пацієнтів та визнання своєї нелегкої, але такої необхідної щоденної праці.

17:56 15.06.2018

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

    За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго» в смт Веселинове буде проведено аварійне відключення електроенергії 18 червня 2018 року з 09:00 до 17:00 години по вулицях:

10:51 11.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь