Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулось чергове засідання сесії селищної ради

Дата: 26.06.2018 18:36
Кількість переглядів: 758

26 квітня в сесійній залі районної ради відбулося засідання ХІХ сесії Веселинівської селищної ради. Окрім депутатів на зібранні були присутні: заступники селищного голови, керівники відділів, старости, директор КП «Новий ринок», голова районної спілки ветеранів, представники громадського формування «Тайфун» та ін.

   Під час пленарного засідання було затверджено Стратегію розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки, Програму розвитку соціального житла Веселинівської селищної ради на період 2018-2022 рр та Звіт про виконання селищного бюджету Веселинівської селищної ради за І квартал 2018 року.

   Прийнято позитивне рішення щодо надання дозволу, громадській організації «Веселинівська спілка патріотичних сил» та громадській організації «Герат», на встановлення тимчасового пам’ятного знаку (банеру(стенду) пам’яті загиблих патріотів, за адресою вул. Мозолевського, 14 смт Веселинове (біля адмінбудівлі Веселинівської районної ради).

   Далі одноголосним рішенням депутатів було припинено діяльність відокремленого підрозділу «Нововоскресенська філія «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня – Дошкільний навчальний заклад» шляхом перетворення в Нововоскресенський заклад дошкільної освіти «Барвінок».

   Окремим блоком розглянули ряд земельних питань.

  Також на даному пленарному засіданні депутатським корпусом селищної ради було прийнято рішення щодо встановлення ставок податку на території Веселинівської селищної ради:

Про встановлення ставок  по орендній платі за землю по Веселинівській селищній раді

Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Веселинівській селищній раді

Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку  на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Веселинівській селищній раді

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь