A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Все далі і далі у часі, та гаряче близько у серці та дата

Все далі і далі у часі, та гаряче близько у серці та дата

   28 жовтня 1944 року Закарпаття – найзахідніший регіон України, було звільнено від фашистських загарбників. Саме цю дату визначено Указом Президента від 20 жовтня 2009 року як День визволення України від німецько-фашистських загарбників.

21:57 27.10.2018

Увага!?

Увага!?

   Оголошується відкритий конкурс на участь у одноденному тренінгу, направленому на розвиток знань та навичок у сфері земельних відносин, для юристів системи безоплатної правової допомоги та інших практикуючих юристів, для юристів ОМС, ОТГ, землевпорядників, реєстраторів, а також для адвокатів, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги у Миколаївській області. Тренінги відбудуться в рамках співпраці Координаційного центру з надання правової допомоги та Світового Банку (проект "Прозоре управління земельними ресурсами в Україні").    Тренінг для юристів системи БПД та інших практикуючих юристів проходитиме 1 листопада 2018 року у м. Миколаєві та 15 листопада 2018 року у м. Вознесенську.    Тренінг для юристів ОМС, ОТГ, землевпорядників та реєстраторів проходитиме 2 листопада 2018 року у м. Миколаєві та 16 листопада 2018 року у м. Вознесенську.     Дату проведення тренінгу для адвокатів буде запропоновано після вирішення питання щодо акредитації регіональних тренінгів для адвокатів як заходів з підвищення кваліфікації в Національній асоціації адвокатів України. Для участі в конкурсі необхідно заповнити заявку для участі в тренінгу:    1. тренінг для юристів системи БПД та інших практикуючих юристів (1 листопада, м. Миколаїв) https://goo.gl/forms/2Z6V5pE51GTHpOpF3    2. тренінг для юристів системи БПД та інших практикуючих юристів (15 листопада, м. Вознесенськ) https://goo.gl/forms/WyC7jFTpB4ubTZqD3    3. тренінг для юристів ОМС, ОТГ, землевпорядників, реєстраторів (2 листопада, м. Миколаїв) https://goo.gl/forms/VdiXgeY213OCWJmg2    4. тренінг для юристів ОМС, ОТГ, землевпорядників, реєстраторів (16 листопада, м. Вознесенськ) https://goo.gl/forms/CwN0pq4rv1C4JHs73    5. тренінг для адвокатів, які співпрацюють з системою БПД (м. Миколаїв) https://goo.gl/forms/3XeUHsu9WvkcjoaG2    6. тренінг для адвокатів, які співпрацюють з системою БПД (м. Вознесенськ)  https://goo.gl/forms/zlx554NO0PNhGMXN2

08:38 24.10.2018

Умисне псування комунального майна

Умисне псування комунального майна

   Нещодавно по провулку Подолянському, шляхом обстрілу з пневматичної зброї, в непригодність приведено 6 ліхтарів вуличного освітлення.

11:00 23.10.2018

Зеленівський старостинський округ святкував свій День народження

Зеленівський старостинський округ святкував свій День народження

   Стає доброю традицією, саме восени, урочисто відзначати День Зеленівського старостинського округу. Так і цього річ, свій день народження зеленівці святкували теплого, погожого осінньоного вечора – 12 жовтня.

18:14 13.10.2018

Відкриття дошки пам'яті

Відкриття дошки пам'яті

12 жовтня 2018 року, за ініціативи ГО «Веселинівська спілка патріотичних сил», в смт Веселинове відбулося урочисте відкриття дошки пам’яті загиблих учасників АТО (нині Операція Об’єднаних Сил) та Небесної Сотні.

18:05 12.10.2018

ХХІІ сесія селищної ради

ХХІІ сесія селищної ради

   11 жовтня 2018 року, під головуванням Веселинівського селищного голови – Олександра Румянцева, відбулося засідання ХХІІ чергової сесії восьмого скликання Веселинівської селищної ради. Окрім депутатського корпусу, апарату селищної ради та старост, на засіданні були присутні заступник голови районної ради Загорулько О.М., начальник Вознесенського управління ГУ ДФС у Миколаївській області – Ігнатьєв А.М..

17:19 12.10.2018

Повідомлення від ПАТ «Миколаївобленерго»

Повідомлення від ПАТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго»  03 жовтня 2018 року по смт Веселинове буде проведено планове відключення електроенергії з 13:00 до 17:00 години по вулицях: Миколаївська, Будівельників, Горького, Абрикосова, Космонавтів, Лісова, Сумська.

10:34 02.10.2018

У прекрасних людей навіть осінь прекрасна

У прекрасних людей навіть осінь прекрасна

   Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

19:31 01.10.2018

Бібліотечних працівників вітали зі святом

Бібліотечних працівників вітали зі святом

   30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії відзначається це свято. Свято, яке символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

10:13 29.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь