A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Все далі і далі у часі, та гаряче близько у серці та дата

Дата: 27.10.2018 21:57
Кількість переглядів: 823

   28 жовтня 1944 року Закарпаття – найзахідніший регіон України, було звільнено від фашистських загарбників. Саме цю дату визначено Указом Президента від 20 жовтня 2009 року як День визволення України від німецько-фашистських загарбників.

   Святкування 74-ї річниці визволення України у Веселиновому відбулося напередодні свята – 26 жовтня. Розпочалися заходи із урочистої ходи за участі представників підприємств, установ, організацій та громадськості на чолі з керівниками об’єднаної територіальної громади та району від площі Б.Мозолевського до пам’ятника Богданівцям, де відбувся урочистий мітинг.

   Зі словами привітань до присутніх звернувся голова Веселинівської селищної ради – Олександр Румянцев, який у своєму виступі відмітив значення Великої Перемоги над фашистськими загарбниками для України та всього світу. Згадав не лише ветеранів, а й їх вдів та трудівників тилу, які своєю важкою працею також наближали щасливі хвилини визволення нашої держави.

   В ході заходу присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив Батьківщину від ворога у роки Другої світової війни та вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за нашу країну, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна, а також поклали квіти до підніжжя пам’ятника Богданівцям.

   Ми будемо пам’ятати, ми повинні пам’ятати тих, хто подарував нам Перемогу, хто відстояв нашу землю у тому надважкому, пекельному вихорі. Адже попри швидкоплинність років із пам’яті не можливо стерти спогади. Вони вічно нагадують про людей, які подарували нам сьогодення.

   Вічна слава полеглим у боях за рідну землю, низький уклін живим героям…

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь