A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Зеленівський старостинський округ святкував свій День народження

Дата: 13.10.2018 18:14
Кількість переглядів: 1199

   Стає доброю традицією, саме восени, урочисто відзначати День Зеленівського старостинського округу. Так і цього річ, свій день народження зеленівці святкували теплого, погожого осінньоного вечора – 12 жовтня.

   Цей край, багатий на щедру природу та привітних людей, гостинно зустрічав своїх гостей, серед яких були перший заступник Веселинівського селищного голови Валентина Свердан та начальник відділу культури та туризму селищної ради – Валентин Заворотній.

   На початку заходу краяни хвилиною мовчання  вшанували загиблих земляків, які віддали своє життя за рідну землю, за її незалежність. 

   З вітальними словами до господарів свята звернулася Валентина Свердан, яка привітала усіх з річницею та побажала ще більшого процвітання та єдності краю, а також виконала почесну місію вручення Грамоти селищної ради старості Зеленівського округу – Семенову С.В.

Фото без опису  Фото без опису

   Звернувся до односельчан і староста, Сергій Володимирович, також привітав зі святом, побажав міцного здоров’я та процвітання та подякував людям небайдужим до проблем округу, тим, хто бере активну участь у житті своєї маленької Батьківщини. Подякував й за конструктивну критику: «Адже саме вона допомагає плідно рухатися вперед та вчасно зосередити увагу та сили на найнагальніших проблемах громади» – зазначив він.

Фото без опису

  Традиційно староста виконав приємну місію нагородження цьогорічних номінантів цінними подарунками від селищної ради. Ними стали подружні пари, які цього року відзначили свої шлюбні ювілеї. Вітали найстаршу жительку Зеленівського округу та його наймолодшого жителя, а також кращих трударів краю та аж три молодих весілля.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

  Не оминули увагою і майбутнє нашої країни. Подарунок від селищної ради отримав Куртиняк Максим - кращий учень Зеленівської філії Колосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за результатами 2017-2018 року, який посів ІІ місце у Обласній учнівській олімпіаді з біології.

Фото без опису Фото без опису

Теплими слова та подарунками від селищної ради вітали також педагогічний колектив Зеленівської школи, яка в цьому році відзначила свій золотий 50-ти річний ювілей.

Фото без опису  Фото без опису

   Жителі Зеленівського старостинського округу в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до рідного краю, влаштувавши чудове свято. Далеко навкруги було чути і видно, як зеленівська садиба виблискувала своїми талантами, і долучитися до цього дійства, стати промінцем сонячного настрою громади міг кожен бажаючий. І «говорила» садиба щирими вітаннями та яскравими концертними номерами від творчого колектив Будинку культури Веселинівської селищної ради. Свої чудові музичні вітання односельчанам подарували також староста Сергій Семенов разом із сином Артемом.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

   По завершенню урочистої частини святкування Дня Зеленівського старостинського округу продовжилось запальною дискотекою для усіх бажаючих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь