A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

ХХIV сесія селищної ради

ХХIV сесія селищної ради

   13 грудня 2018 року під головуванням Веселинівського селищного голови Олександра Румянцева відбулася ХХIV чергова сесія селищної ради восьмого скликання. На останньому сесійному засіданні 2018 року депутатським корпусом селищної ради було підведено підсумки року, що закінчується, визначено основні завдання наступного року та прийнято ряд важливих рішень. А саме рішення:

15:49 13.12.2018

Права і свободи громадян в умовах воєнного стану

Права і свободи громадян в умовах воєнного стану

     Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності та передбачає надання відповідним органам державної влади, військовому командуванню, військовим адміністраціям та органам місцевого самоврядування повноважень, необхідних для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності, а також тимчасове, зумовлене загрозою, обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина та прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень.

13:58 11.12.2018

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН НА 2019 РІК  КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО – САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВЕСЕЛИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН НА 2019 РІК КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО – САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВЕСЕЛИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ФІНАНСОВИЙ ПЛАН НА 2019 РІК  КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО – САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВЕСЕЛИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

14:38 05.12.2018

Інструкція для користувачів соцмереж під час воєнного стану

Інструкція для користувачів соцмереж під час воєнного стану

    Генеральний штаб Збройних сил України попросив громадян країни не робити фотографії, не знімати на відео і не писати в соціальних мережах про пересування військ і озброєнь. Про це повідомила прес-служба Генштабу на своїй сторінці у Fakebook в середу 28 лостопада. Зокрема Генштаб ЗСУ звертається до українців з проханням не публікувати в соціальних мережах відомості, що розкривають:   

10:56 04.12.2018

Шановні мешканці регіону!

Шановні мешканці регіону!

     В Управлінні Служби безпеки України в Миколаївській області функціонує Центр оперативного реагування на звернення громадян, що стосуються питань введення та функціонування воєнного стану.

09:35 03.12.2018

Повна готовність до осінньо-зимового періоду

Повна готовність до осінньо-зимового періоду

   Перший день зими в Україні був по справжньому зимовим та сніжним і добре, що Веселинівська громада була до цього готовою.    Від самого ранку 1 грудня на дорогах населених пунктів громади працювала комунальна техніка селищної ради. Також цього дня з’явилась чудова можливість випробувати нове додаткове обладнання, лопати та відвали тракторні, які було придбано за рахунок коштів інфраструктурної субвенції. Їх вартість складає 152 тис.грн.

13:11 01.12.2018

УВАГА ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

УВАГА ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

   За даними Українського гідрометеорологічного центру з метеорології 30 листопада – 1 грудня 2018 року на території Миколаївської області та в м. Миколаїв очікуються складні погодні умови: вдень 30 листопада невеликий, місцями помірний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20  м/с, у відкритій частині моря висота хвиль 15-20 дм, швидке обледеніння суден. 1 грудня 2018 року місцями сильний сніг, хуртовини (приріст снігового покриву висотою 6-12 см), пориви вітру 15-20 м/с., на дорогах ожеледиця.

13:37 30.11.2018

Про підготовку до зимового періоду

Про підготовку до зимового періоду

   23 листопада 2018 року на базі філії «Веселинівський райавтодор»  було проведено практичне відпрацювання дій органів управління сил цивільного захисту щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних до зимового періоду.

14:47 26.11.2018

Гіркі жнива страшних років – Веселинівська громада відзначила 85-ту річницю Голодомору

Гіркі жнива страшних років – Веселинівська громада відзначила 85-ту річницю Голодомору

   ...Літа 1933 від Різдва Христового був в Україні великий голод. Не було тоді ні війни, ні суші, ні потопу, ані моровиці. А була тільки зла воля одних проти інших. І ніхто не знав, скільки невинного люду зійшло в могилу – старих, молодих і дітей, і іще не народжених…

10:58 25.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь