A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ХХIV сесія селищної ради

Дата: 13.12.2018 15:49
Кількість переглядів: 649

   13 грудня 2018 року під головуванням Веселинівського селищного голови Олександра Румянцева відбулася ХХIV чергова сесія селищної ради восьмого скликання. На останньому сесійному засіданні 2018 року депутатським корпусом селищної ради було підведено підсумки року, що закінчується, визначено основні завдання наступного року та прийнято ряд важливих рішень. А саме рішення:

- Про затвердження Плану діяльності Веселинівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік;

- Про внесення доповнень до Заходів щодо реалізації селищної програми «Турбота» на період до 2020 року затверджених рішенням Веселинівської селищної ради від 16.02.2017 р. № 7 «Про затвердження селищної Програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року»;

   - Про внесення змін до селищного бюджету Веселинівської селищної ради на 2018 рік;

   - Про селищний бюджет Веселинівської селищної ради на 2019 рік;

   - Про внесення доповнень до Порядку звільнення громадян від сплати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) в Центрі надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради Миколаївської області затвердженого рішенням Веселинівської селищної ради від 15.11.2018 р. № 7 «Про затвердження Порядку звільнення громадян від сплати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) в Центрі надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради Миколаївської області».

   - Про внесення змін та доповнень до Статуту Комунального підприємства «Веселинівський водопостач».

   - Про затвердження Порядку передачі з балансу на баланс комунального майна Веселинівської селищної ради

   - Про передачу у безоплатне користування (позичку) артезіанської свердловини № 227 (с. Бондарівка – с. Новопавлівка) фермерському господарству «Вітчизна».

   -  Про затвердження цільової Програми підтримки Веселинівського районного військового комісаріату зі створення територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2019 рік.

   -  Про затвердження проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році в Веселинівській об’єднаній територіальній громаді.

   -  Про затвердження Положення про медичний пункт тимчасового базування та створення МПТБ.

   -  Про надання дозволу на придбання житла для осіб з числа дітей-сиріт.

   Також було розглянуто земельні питання.

   У блоці «Різне» депутатським корпусом було розглянуто питання та прийнято рішення про погодження Плану дій Робочої групи з питань легалізації діяльності суб’єктів господарювання по Веселинівській селищній раді, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та Тимчасової контрольної комісії Веселинівської селищної ради з питань легалізації робочих місць та підприємницької діяльності з числа депутатів Веселинівської селищної ради.

З текстом даних рішень можна буде ознайомитись на сайті селищної ради за посиланням: https://veselynivska-gromada.gov.ua, після закінчення десятиденного терміну з дати останнього пленарного засідання.

Фото без опису  Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь