A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Обговорення Плану регіонального розвитку у Веселинівській громаді

Обговорення Плану регіонального розвитку у Веселинівській громаді

   14 січня 2019 року відбулось засідання ради регіонального розвитку Веселинівської  громади, участь у якому прийняли Веселинівський селищний голова, заступники селищного голови та керівники структурних підрозділів селищної ради. На початку засідання селищний голова Олександр Румянцев окреслив важливі стратегічні цілі на 2019-2021 роки. Серед них – збільшення енергоефективності комунальних закладів і благоустрій територій, ремонт системи водозабезпечення та дорожнього покриття, залучення інвестицій, впровадження перспективних проектів розвитку інфраструктури громади. Для аналізу ситуації з урахуванням специфіки кожної галузі громади та кожного населеного пункту слово взяв начальник відділу розвитку інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інвестицій – Іван Коваленко, який ознайомив присутніх з основними здобутками та реалізованими ініціативами за 2016-2018 роки.

16:31 17.01.2019

Веселинівська громада продовжує поповнювати парк комунальної техніки

Веселинівська громада продовжує поповнювати парк комунальної техніки

   Останніми придбанням селищної ради за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади у 2018 році став Цепний траншейний екскаватор вартістю 233 тис.грн., призначений для відриття траншей водогону, що значно полегшить роботу працівників комунального господарства, а у разі аварії водогону скоротить час виконання ремонтних робіт.

15:53 11.01.2019

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Опорного навчального закладу Колосівська  загальноосвітня школа I-III ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Опорного навчального закладу Колосівська загальноосвітня школа I-III ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області

   Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Опорного навчального закладу Колосівська  загальноосвітня школа I-III ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області

16:24 08.01.2019

Вже Рік Новий ступає на поріг!

Вже Рік Новий ступає на поріг!

От і добігає кінця 2018-тий рік. Рік сповнений безліччю подій, що обов'язково залишаться в нашій пам'яті. Рiк, озирнувшись на який, ми сміливо скажемо, що вiн прожитий не дарма, адже був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.  Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудуться. Тож, дорогі друзі, з Новим роком! З Новим щастям! Нехай рік наступний принесе удачу в справах, а в Украïну – достаток, мир та спокій.  Бажаємо Вам добробуту і успіху, нових сил та досягнення самих зухвалих цілей, а наполегливість і цілеспрямованість допоможуть втiлити найзаповітніші мрії. Твердості духу, невичерпного оптимізму, удачі та міцного здоров'я у новому 2019 році!

13:05 29.12.2018

Корисна  інформація

Корисна інформація

Урядом прийнято ряд рішень з  питання   детінізації ринку праці, продовжується інформаційно-роз’яснювальна кампанія про недопустимість відсутності оформлення трудових відносин із найманими працівниками.

12:30 29.12.2018

Відкриття новорічної ялинки

Відкриття новорічної ялинки

   Надвечір 19 грудня, не дивлячись на зимовий морозець на площі ім. Б.Мозолевського в смт Веселинове численна дітвора зібралася аби разом із святим Миколаєм запалити новорічну ялинку.    Весело, гамірно та радісно було на площі, адже малечу прийшли привітати Святий Миколай, янголята та чортик-бешкетник, який щедро роздавав малечі заохочувальні призи від Веселинівської селищної ради, за активну участь у різноманітних конкурсах. Вітали малечу й заступник селищного голови з гуманітарних питань Інна Долгокерова та перший заступник голови райдержадміністрації Дрозд А.В..    Після запалення ялинки кожен охочий міг завітати на гостину до Святого Миколая, аби зробити пам’ятне фото та розповісти про свої найзаповітніші мрії, адже кожен знає, що Миколай Чудотворець творить дива – головне бути чемним та вірити в чудеса.

13:13 20.12.2018

ВЕСЕЛИНІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ЛІКВІДАТОРІВ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

ВЕСЕЛИНІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ЛІКВІДАТОРІВ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

   Пам’ятати про мертвих, проте не забувати і про живих – 14 грудня – День пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У ліквідації катастрофи на ЧАЕС приймали участь понад 650 тисяч людей основна частина яких – українці.

14:31 17.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь