A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Обговорення Плану розвитку Веселинівської громади у Зеленівському старостинському окрузі

Обговорення Плану розвитку Веселинівської громади у Зеленівському старостинському окрузі

   Розвиток інфраструктури, водопостачання та благоустрою – вирішення саме даних проблем є пріоритетним для Зеленівського старостинського округу. Дане коло завдань було визначено мешканцями округу на загальносільскій толоці, яка відбулася 30 січня у Зеленівському сільському клубі.

12:55 31.01.2019

Обговорення Плану розвитку Веселинівської громади у Луб’янському  старостинському окрузі

Обговорення Плану розвитку Веселинівської громади у Луб’янському  старостинському окрузі

   28 та 29 січня у Луб’янському старостинському окрузі відбулось обговорення Плану розвитку Миколаївської області. Першими надали свої пропозиції мешканці Луб’янки, які серед першочергових завдань визначили розвиток інфраструктури краю, встановлення автобусних зупинок та ремонт мостового переходу через річку Чичиклія.

12:54 31.01.2019

Обговорення Плану розвитку Веселинівського району у Порічанському старостинському окрузі

Обговорення Плану розвитку Веселинівського району у Порічанському старостинському окрузі

  28 січня у Порічанському сільському клубі, за участі старости Порічанського старостинського округу та активних мешканців громади, відбулось обговорення Перспективного плану розвитку Веселинівщини. На початку зустрічі староста – Олена Кубаренко акцентувала на важливості створення даного плану та перспективи його реалізації у визначений період. Тож в ході обговорення мешканці сіл Поріччя та Градівка, вислови власні бачення майбутнього розвитку своїх населених пунктів та громади в цілому. Серед найбільш нагальних проблемам даного округу було визначено: покращення транспортного сполучення та стану доріг між населених пунктах, розвиток системи первинної медицини на селі, розвиток інфраструктури населених пунктів, підтримка та розвиток культурно-мистецьких закладів, розвиток інфраструктури населених пунктів та ін.

12:52 29.01.2019

Пам'ятаймо про тих хто прийняв нерівний бій

Пам'ятаймо про тих хто прийняв нерівний бій

   День Героїв Крут – історія України закарбувала на своїх скрижалях новий символ, який став невід’ємною складовою генетичної пам’яті усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави.

08:08 29.01.2019

Голокост - біль втрачених поколінь

Голокост - біль втрачених поколінь

   Щороку 27 січня ми разом з усією світовою спільнотою вшановуємо пам'ять жертв Голокосту – мільйонів жінок, чоловіків і дітей, котрі загинули від рук нацистів у роки Другої світової війни. Масштаби цієї страшної трагедії шокують: на українських землях жертвами Голокосту стали сотні тисяч представників єврейського народу та інших національностей, а в найбільшому нацистському таборі смерті Аушвіц поблизу польського міста Освенцим мученицькою смертю загинуло близько 1,4 мільйона людей.

08:18 27.01.2019

Веселинівська громада відзначила День Соборності України

Веселинівська громада відзначила День Соборності України

   22 січня 2019 року Україна відзначала 100-річчя Соборності своїх земель, адже саме  22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Цього дня згадується і інша подія, що відбулася за рік до того – 22 січня 1918 року було прийнято IV Універсал Української Центральної Ради, яким проголошувалася повна незалежність Української Народної Республіки від Росії. «...Віднині во єдино зливаються століттями відірвані одна від одної частини єдиної України — Галичина, Буковина, Закарпаття і Наддніпрянська Україна. Здійснилися віковічні мрії, для яких жили і за які вмирали найкращі сини України. Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна республіка», - йдеться в Універсалі.

18:31 22.01.2019

З Днем Соборності України

З Днем Соборності України

22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

07:44 22.01.2019

Налагодження співпрації

Налагодження співпрації

   18 січня керівники закладів освіти та культури провели зустріч з представниками благодійної організації «Фонд громади Вознесенська», голова організації – Вікторія Бальцер ознайомила присутніх з роботою Фонду, розповіла про напрямками діяльності та проекти, якими сьогодні займається організація, а також про спонсорів з якими вони співпрацюють. Більш докладно пані Вікторія розповіла про співпрацю з депутатом Миколаївської обласної ради – Владиславом Невеселим та проекти які сьогодні реалізуються за підтримки іменного фонду депутата. Серед яких: конкурс проектів «Безпечна громада» метою якого є посилення особистої та громадської безпеки в сільських населених пунктах Миколаївської області; конкурс проектів «Дій локально» – підтримка ініціатив спрямованих на організацію змістовного та цікавого дозвілля та вирішення локальних проблем при активному залучені мешканців громади, а також конкурс проектів «Моя школа 2019», який реалізується за підтримки депутата Верховної Ради України Артема Ільюка та депутатів Миколаївської обласної ради Юрія Крета та Владислава Невеселого, мета якого – поліпшення умов навчання дітей та запровадження інноваційних освітніх практик в учбових закладах Миколаївської області.

18:02 19.01.2019

Чергове обговорення Плану розвитку

Чергове обговорення Плану розвитку

   18 січня 2019 року в актовому залі Будинку Дитячої творчості Веселинівської селищної ради, під головуванням заступника селищного голови з гуманітарних питань Інни Долгокерової та начальника відділу розвитку інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інвестицій – Івана Коваленка, за участі начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Інни Павлюк та начальника відділу культури та туризму Веселинівської селищної ради – Валентина Заворотнього, а також керівників закладів освіти Веселинівської громади відбулось чергове обговорення Плану розвитку Веселинівського району на 2019-2023 року.

21:44 18.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь