A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулась XXVІ сесія селищної ради восьмого скликання

Відбулась XXVІ сесія селищної ради восьмого скликання

   18 квітня в сесійній залі районної ради відбулося засідання ХХVІ сесії Веселинівської селищної ради восьмого скликання. Окрім депутатського корпусу та апарату селищної ради на даному засіданні були присутні директори опорних навчальних закладів громади, завідуюча Порічанською філією Веселинівської ЗОШ, батьківський актив Порічанської ЗОШ, а також заступник голови районної ради Олена Загорулько та голова районної ради ветеранів Марія Донченко.

12:21 19.04.2019

"Зрубав дерево – отримав покарання" - Веселинівське бюро правової допомоги

"Зрубав дерево – отримав покарання" - Веселинівське бюро правової допомоги

   Щороку з настанням весни значна частина населення переймається питанням відпочинку на природі та розведення вогнища для приготування їжі чи обігріву. Оптимальним шляхом вирішення даного питання є придбання спеціальних дров чи вугілля, але громадяни приймають і інші рішення. Частина населення купує дрова законним шляхом, а є категорія громадян, яка обирає свій шлях забезпечення дровами. Вони вчиняють злочин, йдучи до лісу і самовільно спилюючи дерева. Відповідно до ст. 105 Лісового кодексу України порушення лісового законодавства тягне за собою дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову або кримінальну відповідальність відповідно до закону. Зокрема, відповідальність за порушення лісового законодавства несуть особи, винні у незаконному вирубуванні та пошкодженні дерев і чагарників.

14:42 17.04.2019

Відбувся звіт Веселинівського селищного голови

Відбувся звіт Веселинівського селищного голови

   12 квітня, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відбувся Звіт Веселинівського селищного голови Олександра Румянцева про діяльність виконавчих органів Веселинівської селищної ради за 2018 рік.

14:43 13.04.2019

Звіт  Веселинівського селищного голови про діяльність виконавчих органів Веселинівської селищної ради за 2018 рік

Звіт Веселинівського селищного голови про діяльність виконавчих органів Веселинівської селищної ради за 2018 рік

   Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» передбачено щорічний звіт селищного  голови  про свою роботу та про діяльність всієї ради.

14:18 09.04.2019

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району АТ «Миколаївобленерго» в квітні, у зв’язку з ремонтними роботами, по Веселинівській громаді буде проведено планове відключення електроенергії.

09:16 09.04.2019

Запрошуємо долучитись до акції "За чисте довкілля"

Запрошуємо долучитись до акції "За чисте довкілля"

   На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року №777-р «деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», враховуючи лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 26.02.2019 №7/11.3/3119-19, доручення заступника голови Миколаївської облдержадміністрації від 14.03.2019 №1411/0/05-61/3-19 та з метою поліпшення санітарного стану та благоустрою населених пунктів, збереження наявних та створення нових об’єктів зеленого господарства, підвищення рівня участі громадськості, учнівської молоді, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності у заходах з благоустрою населених пунктів, Веселинівська селищна рада запрошуємо мешканців громади, а також представників підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності долучитися до акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів.

14:39 08.04.2019

Веселинівська селищна рада інформує!

Веселинівська селищна рада інформує!

   Відділом містобудування, архітектури та земельних відносин Веселинівської селищної ради отримано дозвіл на видачу сформованих витягів з Державного земельного кадастру.

10:38 03.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь