A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Увага! Пожежонебезпечний період

Увага! Пожежонебезпечний період

   Зважаючи на суху спекотну погоду, яка вже тривалий період  встановилася на території району, підвищується ризик виникнення випадків пожеж.   З року в рік, як свідчить статистика, саме в літній пожежонебезпечний період частішають випадки пожеж в лісових масивах та сільгоспугіддях.

14:48 10.06.2019

Правила поведінки на водних об’єктах під час купального сезону

Правила поведінки на водних об’єктах під час купального сезону

    У зв’язку із затяжним настанням повноцінного літа та купального сезону жителі  вже з великим нетерпінням чекають того моменту коли вже можна буде відвідувати водні об’єкти та активно на них відпочивати. Купання, пірнання з великої та малої висоти, перебування під сонцем дуже тривалий час, розпивання спиртних напоїв, наявність неповнолітніх дітей які пустують на воді без нагляду дорослих це звичайна картина яку ми можемо бачити майже кожного разу коли відвідуємо місця масового відпочинку на водних об’єктах. Веселинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Миколаївській області дуже стурбований даною ситуацією, так як такі дії врешті решт приводять до нещасних випадків.

14:44 10.06.2019

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

    За інформацією Філії Веселинівського району АТ «Миколаївобленерго» в червні, у зв’язку з ремонтними роботами, по Веселинівській громаді буде проведено планове відключення електроенергії.

08:47 05.06.2019

День захисту дітей у Веселинівській громаді

День захисту дітей у Веселинівській громаді

 День захисту дітей – одне з найбільш веселих та радісних свят дитинства. 1 червня малеча Веселинівської об’єднаної територіальної громади відзначала своє свято. На центральній площі Веселинового забавами, конкурсами, солодощами та подарунками дітей знову радо зустрічала країна Чудляндія. Святкова концертна програма була насичена безліччю приємних сюрпризів та розваг. Вихованці Будинку дитячої творчості провели для усіх бажаючих майстер-клас із боді-арту, а чудо-продавці чудо-крамниці знову предстали до уваги малечі багатий асортимент чудо-товарів – іграшок, які можна було придбати лише за чудики – чудо-гроші чудо-країни.

12:01 02.06.2019

Феєрія останнього дзвоника у Веселинівській ЗОШ

Феєрія останнього дзвоника у Веселинівській ЗОШ

   Незвичним та захоплюючим був цьогорічний останній дзвоник для учнів Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Напередодні свята, 29 травня у навчальному закладі відбулась підсумкова урочиста лінійка під час якої кращих учнів закладу було нагороджено грамотами та відзнаками за участь та перемоги в учнівських конкурсах та олімпіадах різних рівнів.

10:46 01.06.2019

У закладах Веселинівської громади пролунав останній дзвоник

У закладах Веселинівської громади пролунав останній дзвоник

   31  травня у навчальних закладах Веселинівської громади відбулося Свято останнього дзвоника. Мелодія шкільного вальсу, схвильовані обличчя вчителів, батьків та учнів і багато квітів. Саме таким – було це радісне, урочисте і водночас хвилююче свято.

10:27 31.05.2019

Nordic Walking у Веселинівській громаді

Nordic Walking у Веселинівській громаді

   Скандинавська хода чи то Nordic Walking або, як її ще називають, нордична, фінська, північна хода – в останні роки стає дуже популярною. Так називають оздоровчу ходу з двома палицями. За одиницю часу при скандинавській ході спалюється більше калорій, ніж при звичайній  за рахунок роботи більшого числа м'язів. Змінюється опорно-руховий та вестибулярний апарат, що робить скандинавську ходу дійовим засобом від остеопорозу.

16:43 29.05.2019

Свято музики у мистецькому закладі

Свято музики у мистецькому закладі

   Справжнє свято музики подарували глядачам учні Веселинівської музичної школи під час звітного концерту, який відбувся 25 травня.

11:33 29.05.2019

Оголошено конкурс на посаду директора Опорного навчального закладу Колосівська загальноосвітня школа I-III ступенів

Оголошено конкурс на посаду директора Опорного навчального закладу Колосівська загальноосвітня школа I-III ступенів

   Веселинівською селищною радою оголошено конкурс на посаду директора Опорного навчального закладу Колосівська загальноосвітня школа I-III ступенів.

10:49 29.05.2019

Порядок зарахування у перший клас

Порядок зарахування у перший клас

   Незабаром завершується вступна кампанія до початкової школи, якщо ви не вибрали своїм дітям навчальний заклад, роз’яснення Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо порядку зарахування у перший клас стануть у нагоді.

08:56 28.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь