A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вічний вогонь у серці палає нам душі усім зіргіва

Вічний вогонь у серці палає нам душі усім зіргіва

   Друга світова війна найбільш кривава в історії людства. Разом з усім світом ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, чиє життя погасло у горнилі війни. Тож 9 травня Україна відзначила День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми відзначаємо це свято, як день радості й скорботи, пам'яті й безсмертя, як свято дружби народів, які в ім'я життя і майбутнього власною кров'ю захищали від загарбників кожний клаптик нашої рідної землі.

17:57 09.05.2019

Веселинівщина відзначила День пам'яті та примирення

Веселинівщина відзначила День пам'яті та примирення

   День пам'яті та примирення, День пам'яті жертв Другої світової війни, та примирення між країнами-учасниками Другої світової війни. В Україні, як і в усьому світі цей відзначають 8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини, адже саме цю подію прийнято розглядати як символ перемоги над нацизмом. Метою відзначення цього дня є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму».

14:40 08.05.2019

5 ЗАПИТАНЬ ПРО СУБСИДІЇ

5 ЗАПИТАНЬ ПРО СУБСИДІЇ

1.     Чи потрібно у травні повторно звертатися з документами? Усім діючим субсидіантам, які не матимуть заборгованості за комуналку, у травні автоматично перепризначать субсидію на новий період. Її з травня видаватимуть готівкою: пенсіонерам на пенсійну картку чи через Укрпошту, всім, хто ще не на пенсії – через Ощадбанк.

16:36 06.05.2019

Гірка пам'ять Чорнобиля

Гірка пам'ять Чорнобиля

   В ніч на 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції сталася найжахливiша аварія за всю історію ядерної енергетики. На четвертому енергоблоці електростанції прогримів потужний вибух, який повністю зруйнував реактор і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин. Тисячі загиблих, тисячі тих, хто ліквідовував наслідки аварії, втратили своє здоров’я – така страшна ціна Чорнобильської трагедії. Ось уже 33 роки біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й.    З ціє наноди в смт Веселинове, біля Пам’ятного знаку «Ліквідаторам Чорнобильської катастрофи» відбувся мітинг-реквієм "Гірка пам'ять Чорнобиля", присвячений 33-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції.    До Пам’ятного знаку прийшли учасники ліквідації аварії, представники державної служби з надзвичайних ситуацій Веселинівського району, апарат Веселинівської селищної ради, представники районної державної адміністрації та районної ради, а також мешканці нашої громади. Пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пiднiжжя меморіалу. 

13:58 26.04.2019

ПЕРЕЛІК об’єктів нерухомого комунального майна Веселинівської селищної ради, які можуть передаватися в оренду

ПЕРЕЛІК об’єктів нерухомого комунального майна Веселинівської селищної ради, які можуть передаватися в оренду

Рішенням Виконавчого комітету Веселинівської селищної ради  від 23.04.2019 року №80  затверджено Перелік  об’єктів нерухомого комунального майна Веселинівської селищної ради, які можуть передаватися в оренду

11:21 26.04.2019

За чисте довкілля

За чисте довкілля

   25 квітня апарат Веселинівської селищної ради разом із усіма структурними підрозділами та спільно з учнями Веселинівської ЗОШ та Веселинівської гуманітарної гімназії долучились до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля", провівши роботи по благоустрою центральної площі та парку Перемоги в смт Веселинове.

16:05 25.04.2019

Долучились до акції "За чисте довкілля"

Долучились до акції "За чисте довкілля"

   Чоловічий актив Веселинівської селищної ради долучився до акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів. Озброївшись садовим інвентарем, працівники селищної ради ліквідували чагарники у місцевому парку та припарковій території в смт Веселинове.

16:42 19.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь