A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Бюджет 2020 - обговорення

Бюджет 2020 - обговорення

   З метою залучення громадськості до участі у бюджетному процесі та для проведення громадських обговорень Бюджету 2020, Веселинівською селищною радою оприлюднено Проект рішення Про селищний бюджет Веселинівської селищної ради на 2020 рік.

15:40 21.11.2019

Веселинівська громада відзначила День Гідності та Свободи

Веселинівська громада відзначила День Гідності та Свободи

   21 листопада – особлива дата в новітній історії України. З 2014 року цей день став для українців Днем Гідності та Свободи. Він запроваджений на честь початку двох революцій: Помаранчевої (2004 р.) та Революції Гідності (2013 р.), коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.     З цієї нагоди у Веселиновому, біля дошки Героїв Небесної сотні, під патронатом Веселинівської селищної ради відбулося урочисте зібрання. Участь в заході прийняли представники місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, представники громадськості, учасники АТО та Революції Гідності. Усі зібралися, щоб вшанувати Героїв Небесної Сотні та усіх тих, хто власним життям і своєю жертовністю демонструють прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

15:23 21.11.2019

Головне управління Держгеокадастру: актуальне питання земельної сфери

Головне управління Держгеокадастру: актуальне питання земельної сфери

   Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області надає до відома та для використання в інформаційно-роз’яснювальній роботі інформаційний матеріал з актуальних питань земельної сфери.

15:33 19.11.2019

УВАГА, КОНКУРС! НАГАДУВАННЯ!

УВАГА, КОНКУРС! НАГАДУВАННЯ!

   Керуючись  Законом України № 955-VIII від 28.01.2016 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної  процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», на виконання  розпорядження Веселинівського селищного голови від 18 жовтня 2019 року №119–р «Про оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Культурно просвітницький центр» Веселинівської селищної ради», відділ з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради 23 жовтня 2019 року  оголосив   конкурсну процедуру призначення керівника комунального закладу «Культурно просвітницький центр» Веселинівської селищної ради;

16:05 15.11.2019

Обережно, чадний газ!

Обережно, чадний газ!

   Чадний газ (оксид вуглецю) – це безколірний газ, який не має запаху. Головна його небезпека полягає в тому, що чадний газ через легені швидко проникає в клітини крові, заміняє кисень, що міститься в еритроцитах. Унаслідок цього в організмі виникає кисневе голодування (гіпоксія).

16:18 14.11.2019

ХХХІІ сесія селищнної ради

ХХХІІ сесія селищнної ради

   13 листопада відбулось засідання ХХХІІ сесії Веселинівської селищної ради восьмого скликання в ході якого було розглянуто ряд питань та прийнято рішення:

17:19 13.11.2019

В селі Піщаний Брід відбулись громадські слухання

В селі Піщаний Брід відбулись громадські слухання

   28 жовтня 2019 року Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, на запрошення представників депутатського корпусу Веселинівської районної ради, прийняв участь у громадських обговореннях села Піщаний Брід. Темою даних обговорень була реалізація реформи децентралізації.

17:15 29.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь