A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання конкурсної комісії з питань проведення конкурсної процедури призначення керівника комунального закладу «Культурно просвітницький центр» Веселинівської селищної ради

Відбулось засідання конкурсної комісії з питань проведення конкурсної процедури призначення керівника комунального закладу «Культурно просвітницький центр» Веселинівської селищної ради

   16 грудня 2019 року відбулось заключне засідання конкурсної комісії з питань проведення конкурсної процедури призначення керівника комунального закладу «Культурно просвітницький центр» Веселинівської селищної ради. В ході зібрання було заслухано претендента на заміщення вакантної посади – Трояновича А.М..

14:23 17.12.2019

Чорнобильський вітер по душам мете

Чорнобильський вітер по душам мете

   14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який був затверджений Указом Президента 10 листопада 2006 року.

14:26 13.12.2019

Правила поведінки в залізничному транспорті

Правила поведінки в залізничному транспорті

   1. Дотримуйтесь правил особистої безпеки при переході через залізничні колії та знаходження поблизу них. Привчайте до цього своїх дітей. Пам'ятайте, що залізниця являється зоною підвищеної небезпеки і неможливо огородити тисячі кілометрів магістралі, як огороджуються промислові об'єкти. Необхідно знати, що зупинити зразу поїзд, як автомашину, не можливо, бо навіть при екстреному гальмуванні до повної зупинки поїзд по інерції проїде щонайменше 800 - 1600 метрів. Крім того різке гальмування може призвести до аварії та травмування багатьох людей.

11:46 11.12.2019

Відбулось обговорення Бюджету 2020

Відбулось обговорення Бюджету 2020

   5 грудня 2019 року в актовому залі Будинку дитячої творчості, під головуванням Веселинівського селищного голови, відбулось громадське обговорення Селищного бюджету Веселинівської селищної ради на 2020 рік. Участь у даному засіданні прийняли представники громадськості, члени Виконавчого комітету, начальники відділів та структурних підрозділів селищної ради. Обговорення проводилося з метою залучення мешканців територіальної громади до участі в бюджетному процесі і отримання пропозицій та зауважень фізичних і юридичних осіб. Та нажаль явка громадськості на даному обговоренні склала лише 1,6 % від загальної кількості присутніх. Громадськість представляли: голова ГО жінок «Пектораль», голова ГО «За щасливе дитинство», представники Спілки патріотичних сил та голова районної Ради ветеранів.

16:18 06.12.2019

З Днем місцевого самоврядування

З Днем місцевого самоврядування

Шановні керівники, депутати місцевих рад та працівники органів місцевого самоврядування Веселинівщини! Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

16:15 06.12.2019

З Днем Збройних Сил України!

З Днем Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, учасники АТО та ветерани війн! Щиро вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України!

16:13 05.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь