A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Вітаємо з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

   28 років майорить над вільною та незалежною Україною синьо-жовтий прапор, що є символом національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. За цей невеликий проміжок часу ми пережили злети та падіння, втрати й здобутки.

18:15 23.08.2019

Питання залишилось відкритим

Питання залишилось відкритим

   5 серпня перед засіданням ХХХ сесії селищної ради відбулась зустріч головного лікаря Веселинівської центральної районної лікарні Олександра Приходька з депутатським корпусом селищної ради та мешканцями Веселинівської громади під час якого планували заслухати Звіт головного лікаря в частині фінансування ЦРЛ у 2018 році, обговорити питання розвитку ЦРЛ та обов’язкового збереження дитячого відділення.

08:53 08.08.2019

Відбулось засідання ХХХ сесії селищної ради

Відбулось засідання ХХХ сесії селищної ради

   5 серпня 2019 року відбулось засідання ХХХ сесії Веселинівської селищної ради восьмого скликання. На даному пленарному засіданні були присутні: депутати, апарат селищної ради, представники Веселинівської районної ради, керівництво ЦРЛ, голова районної спілки ветеранів та представники громадськості.

16:02 06.08.2019

Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ”

Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ”

   Рішенням Миколаївської обласної ради від 12 жовтня 2017 року № 23 затверджено цільову регіональну Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ” на 2018-2023 роки. Ця Програма визначає один із шляхів розв’язання найбільш важливої загальносуспільної проблеми області та держави в цілому – забезпечення населення житлом. Вона спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, насамперед для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей, із залученням для цих цілей коштів державного та місцевих бюджетів усіх рівнів.

14:31 05.08.2019

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

За інформацією Філії Веселинівського району АТ «Миколаївобленерго» в серпні, у зв’язку з ремонтними роботами, по Веселинівській громаді буде проведено планове відключення електроенергії.

10:55 02.08.2019

ОГОЛОШЕННЯ  ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ З РОЗГЛЯДУ ЗАЯВ ПРЕТЕНДЕНТІВ І ДОДАНИХ ДО НИХ ДОКУМЕНТІВ  НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВЕСЕЛИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ З РОЗГЛЯДУ ЗАЯВ ПРЕТЕНДЕНТІВ І ДОДАНИХ ДО НИХ ДОКУМЕНТІВ НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВЕСЕЛИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩ

   У зв’язку з відсутністю кворуму засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради  переноситься з 24 липня 2019 року на 30 липня 2019 року (о 9.00 год. у кабінеті заступника селищного голови з гуманітарних питань).

16:39 24.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь