A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулось засідання ХХХ сесії селищної ради

Дата: 06.08.2019 16:02
Кількість переглядів: 864

   5 серпня 2019 року відбулось засідання ХХХ сесії ВеселиніФото без описувської селищної ради восьмого скликання. На даному пленарному засіданні були присутні: депутати, апарат селищної ради, представники Веселинівської районної ради, керівництво ЦРЛ, голова районної спілки ветеранів та представники громадськості.

   В ході засідання було розглянуто та прийнято відповідні рішення Порядку денного, а саме:

   - Рішенням «Про внесення змін до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Веселинівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради, затвердженого рішенням Веселинівської селищної ради від 07.11.2017 № 1, в редакції рішення Веселинівської селищної ради від 13.04.2018 № 9» - внесено зміни до юридичної адреси закладу;

   - Рішенням «Про встановлення розміру батьківської плати в закладах дошкільної освіти Веселинівської селищної ради» встановлено батьківську плату за харчування в закладах дошкільних освіти на рівні 60%. Звільнено від плати за харчування: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях; дітей батьки яких є учасниками бойових дій на території проведення АТО(ООС), учасниками війни на території проведення АТО(ООС); дітей, вимушених переселенців зі сходу України; дітей, громадян, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській атомній станції; дітей з особливими освітніми потребами.         Зменшено розмір батьківської плати на 50% для батьків, у сім’ях яких є троє і більше дітей (за умови надання підтверджуючих документів)

  Наступним за Порядком денним було прийнято рішення «Про створення культурно-освітнього центру Порічанського старостинського округу Веселинівської селищної ради Миколаївської області». Відповідним рішенням на базі приміщення Порічанської філії Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів створено культурно-освітній центр, затверджено його Положення та  Штатний розпис.

   Рішеннями «Про ліквідацію централізованої бухгалтерії Веселинівської селищної ради» та «Про затвердження структури та чисельності апарату Веселинівської селищної ради та її виконавчих органів» було ліквідовано Централізовану бухгалтерію селищної ради, штат якої включено до чисельності апарату Веселинівської селищної ради.

   На завершення розглянули земельні питання та затвердили рішення «Про  внесення  змін до селищного бюджету Веселинівської селищної ради на 2019 рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь