A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Запрошуємо долучитись до акції "За чисте довкілля"

Дата: 08.04.2019 14:39
Кількість переглядів: 620

Фото без опису   На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року №777-р «деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», враховуючи лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 26.02.2019 №7/11.3/3119-19, доручення заступника голови Миколаївської облдержадміністрації від 14.03.2019 №1411/0/05-61/3-19 та з метою поліпшення санітарного стану та благоустрою населених пунктів, збереження наявних та створення нових об’єктів зеленого господарства, підвищення рівня участі громадськості, учнівської молоді, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності у заходах з благоустрою населених пунктів, Веселинівська селищна рада запрошуємо мешканців громади, а також представників підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності долучитися до акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів.

   Закликаємо всіх подбати про благоустрій та впорядкування кожної вулиці, кожного двору і оселі, пам’ятника чи пам’ятного знаку, могил наших славних предків.

   Для участі у толоці не потрібно чекати спеціального запрошення. Кожен житель може долучитися до справи і прибрати сміття перед будинком та висадити квіти на прибудинковій території.

Для того аби кожен мешканець Веселинового мав змогу вивезти зібране сміття 23 квітня 2019 року в селищі буде курсувати комунальна техніка.

   Зичимо всім натхнення, успіхів, організованості, самоповаги і задоволення від результатів роботи.

   Не залишайтесь байдужими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь