A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбувся звіт Веселинівського селищного голови

Дата: 13.04.2019 14:43
Кількість переглядів: 698

   12 квітня, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відбувся Звіт Веселинівського селищного голови Олександра Румянцева про діяльність виконавчих органів Веселинівської селищної ради за 2018 рік.

    На даному відкритому зібранні селищний голова звітував про роботу Веселинівської селищної ради виконану в 2018 році. Це було своєрідне підведення підсумків колективної праці кожного депутата, постійних комісій  селищної ради та  виконавчого комітету за минулий рік та окреслення планів на майбутнє.

    У своєму виступі Олександр Валерійович висвітлили роботу, надбання та плани усіх відділів селищної ради. Провів аналіз діяльності усіх її структурних підрозділів: освіти, медицини, культури, соціального захисту та житлово-комунального господарства.

   На завершення свого виступу селищний голова озвучив присутнім результати  моніторингу та оцінки соціально-економічного розвитку міст обласного значення, районів, об’єднаних територіальних громад Миколаївської області, який щомісячно проводиться Департаментом економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації. Згідно даного Моніторингу, станом на 01.12.2018 року, Веселинівська об’єднана територіальна громада займає 5 місце у загальному рейтингу серед 28 ОТГ Миколаївської області. Так сфера соціального захисту посідає 4 місце, охорона здоров’я – 3 місце, освіта 13 місце, а культура – 11 місце серед 28 громад.

   «Всього цього вдалося досягти завдяки командній роботі, як депутатів, членів виконкому, керівників та працівники різних рівнів, так і кожного жителя громади» - зазначив Олександр Валерійович.

   По завершенню звітної частини, голова за традицією перейшов до відкритого діалогу з мешканцями громади, які були присутніми на звіті. Під час цьогорічної зустрічі обговорювалися найболючіші питання громади, зокрема: водозабезпечення населення, збільшення кількості дитячих майданчиків та гостру проблему неналежного функціонування сміттєзвалища, яке знаходиться біля смт Веселинове.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь