A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Звернення Веселинівського селищного голови

Дата: 09.04.2019 10:50
Кількість переглядів: 515

Шановні жителі Веселинівської громади!Фото без опису

   З приходом весни та наближенням найбільшого християнського свята – Великодня, звертаюсь до всіх жителів міста із закликом подбати про благоустрій, наведення належного порядку на наших вулицях, у парках, скверах та прилеглих до будинків територій.

   Всі ми хочемо жити в населених пунктах, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті храми й пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони. Але як не прикро про це говорити, через байдужість, багато з наших вулиць й прилеглих до них територій, після зими скоріше нагадують сміттєзвалища, ніж зони життя і відпочинку.

   Але разом ми можемо зробити наші населені пункти кращим. Саме тому, продовжуючи традицію проведення толок, ми запрошуємо всіх мешканців до участі у весняному прибиранні. Ми закликаємо приєднатися до толоки підприємців, керівників установ і організацій та відновити практику проведення санітарних днів по прибиранню прилеглої і закріпленої території.

   Відтак, чистота і благоустрій наших сіл та селищ, повинні стати справою честі всіх жителів. Саме тому, хочу всім повідомити, що на території Веселинівської селищної ради оголошується загальнообласний захід з благоустрою населених пунктів в межах щорічної акції «За чисте довкілля» в період 18-20 квітня 2019 року.

Закликаю всіх керівників установ, організацій, жителів громади подбати про благоустрій та впорядкування кожної вулиці, кожного двору і оселі, пам’ятника чи пам’ятного знаку, могил наших славних предків.

   Для участі у толоці не потрібно чекати спеціального запрошення. Кожен житель може долучитися до справи і прибрати сміття перед будинком, висадити квіти на прибудинковій території або, принаймні, прибрати з вулиці будівельні матеріали, що роками лежать перед будинками. 

     Зичу всім натхнення, успіхів, організованості, самоповаги і задоволення від результатів роботи.

Не залишайтесь байдужими!

 З повагою,

Веселинівський селищний голова

Олександр Румянцев


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь