A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ХХІІ сесія селищної ради

Дата: 12.10.2018 17:19
Кількість переглядів: 686

   11 жовтня 2018 року, під головуванням Веселинівського селищного голови – Олександра Румянцева, відбулося засідання ХХІІ чергової сесії восьмого скликання Веселинівської селищної ради. Окрім депутатського корпусу, апарату селищної ради та старост, на засіданні були присутні заступник голови районної ради Загорулько О.М., начальник Вознесенського управління ГУ ДФС у Миколаївській області – Ігнатьєв А.М..

   В ході засідання розглянуто  ряд питань. Першим було прийнято рішення про затвердження проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році в Веселинівській об’єднаній територіальній громаді. Даним рішення депутатський корпус одноголосно затвердив проект «Придбання спецтехніки» (три тракторні універсальні лопати-відвали та два відвали снігоприбиральні автомобільні) на загальну суму 223,0 тис. грн. (загальний фонд).

  Одноголосним були депутати й щодо рішення про внесення доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки. Дані доповнення стосуються реконструкції площі Мозолевського в смт Веселинове.

  Також на даному пленарному засіданні було затверджено звіт про виконання селищного бюджету Веселинівської селищної ради за І півріччя 2018 року та зміни до селищного бюджету Веселинівської селищної ради на 2018 рік.

   Далі селищний голова Олександр Румянцев ознайомив присутніх з текстом наказу та акту Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області про прийом-передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Веселинівської об’єднаної територіальної громади. На основі даного документу депутатським корпусом селищної ради було прийнято відповідне рішення про прийняття у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення згідно переліку, загальною площею 4227,102 га, які розташовані в межах території Веселинівської селищної ради Веселинівського району Миколаївської області.

   Після обговорення та визначення кандидатур депутатами було створено комісію з питань порядку використання та розподілу земель сільськогосподарського призначення, що розташовані за межами населених пунктів Веселинівської селищної ради та затверджено її склад.

   З-поміж інших на засіданні також було прийнято рішення:

   - Про делегування повноважень;

  - Про внесення доповнень до Плану діяльності Веселинівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік затвердженого рішенням селищної ради від 15.12.2017 р. № 2 «Про затвердження Плану діяльності Веселинівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік»;

   - Про затвердження договорів, укладених селищним головою від імені селищної ради;

   - Земельні питання та інші.

  З текстом рішень ХХІІ сесії восьмого скликання Веселинівської селищної ради можна ознайомитись на сайті селищної ради: veselynivska-gromada.gov.ua.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь