A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Мелодія дитячого серця

Дата: 25.05.2018 17:21
Кількість переглядів: 986

   Музика – це голос душі, її звучання та життя. Музика живе в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення. Мову музики розуміють всі, незалежно від національності, віку та соціального статусу. І 22 травня вихованці початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Веселинівської селищної ради на своєму звітному концерті в черговий раз підтвердили істинну правдивість цих слів.

   Виконана під час заходу класична, народна, і популярна музика, різножанрові композиції солістів та творчих колективів показали весь спектр напрямків роботи школи. Дружня педагогічна та учнівська родина своєю наполегливою працею досягла високих результатів і представила глядачам прекрасну програму, яка нікого не залишила байдужим.

   З вітальним словом під час заходу до присутніх звернувся Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, який привітав випускників із закінченням першого і найважливішого етапу здобуття музичної освіти, побажав подальших успіхів та здобутків. Олександр Валерійович також відзначив високу виконавську майстерність учнів, професіоналізм та віртуозність педагогів. Подякував директору мистецького закладу Ользі Даценко та усьому викладацькому складу за клопітку щоденну роботу з обдарованими дітьми, яка приносить чудові результати, а батькам за спонукання та підтримку своєї талановитої малечі.

   Свято мистецтва, яке подарували юні музиканти та їх наставники, пройшло на високому рівні. Без сумніву, творчий звіт вихованців та викладачів даного мистецького закладу вкотре продемонстрував, що школа була і залишається невичерпним джерелом творчості і таланту, а також прихистком і домівкою мелодії дитячого серця. 

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису 

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь